Πύλη Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δήμου Αλίμου
Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ για το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αλίμου

Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 12:00 πμ

        Τη λειτουργία του ξεκινά εφέτος το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αλίμου για μαθητές Δημοτικού Σχολείου. Ως εκ τούτου, προσκαλούνται εθελοντές δάσκαλοι, αλλά και εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης εξειδικευμένοι στην ειδική αγωγή, καθώς επίσης και εθελοντές λογοθεραπευτές, προκειμένου να παραχθεί εκπαιδευτική βοήθεια και στήριξη σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες αδύναμων οικονομικά οικογενειών.

        Η Δομή του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για παιδιά Δημοτικού, θα φιλοξενείται στον ανακαινισμένο χώρο του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ), στο Κάτω Καλαμάκι (Επονιτών 7). Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται καθημερινά 15:00 - 18:00, καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους 2018-2019.

        Παρακαλούνται οι εθελοντές εκπαιδευτικοί, αν είναι δυνατόν, να έχουν υποβάλει τις αιτήσεις τους μέχρι και την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου.

        Στο τέλος κάθε σχολικού έτους χορηγείται στους εθελοντές εκπαιδευτικούς βεβαίωση εθελοντικής διδακτικής προϋπηρεσίας.

        Για  περισσότερες πληροφορίες οι εθελοντές εκπαιδευτικοί και λογοθεραπευτές μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 213. 2008043 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: koinoniko.frontistirio@alimos.gr. Yπεύθυνη: κα Δήμητρα Αιγινίτη.

Σας ευχαριστούμε