“ΔΗΜΑΡΧΟΣ – ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΑΛΙΜΟ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ”

Αντωνάκης Γιάννης

Ο Γιάννης Αντωνάκης, είναι τριάντα εννέα ετών και κάτοικος Αλίμου.

Έχει οικογένεια με δύο παιδάκια και είναι απόφοιτος του τμήματος Ραδιολογίας-Ακτινολογίας των ΤΕΙ Αθηνών.

Έχει εξασκήσει το επιστημονικό του αντικείμενο για σχεδόν δώδεκα χρόνια σε μεγάλα Ογκολογικά και Ακτινοθεραπευτικά κέντρα.

Επίσης, υπήρξε ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο της εστίασης για δεκαέξι χρόνια και σήμερα διατηρεί επιχείρηση στο χώρο του τουρισμού.

Διετέλεσε μέλος της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης για αρκετά χρόνια, με πολλές διακρίσεις.

Από το 2019 ο Δήμαρχος κ. Κονδύλης του εμπιστεύτηκε τη θέση Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πρασίνου της Πόλης μας, με σκοπό την καλύτερη ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας.

Ένα Δήμο Καθαρό, Πράσινο και Βιώσιμο όπως αξίζει σε κάθε Αλιμιώτη και όπως ο Γιάννης Αντωνάκης τον έχει οραματιστεί από παιδί.

Επίσης, τα τελευταία εννέα χρόνια είναι υπεύθυνος λειτουργίας του Δημοτικού μας Κολυμβητηρίου.

Καθημερινά, μαζί με τους εργαζόμενους και τους συναδέλφους του, δίνει τον καλύτερό του εαυτό για τη σωστή, ασφαλή και ποιοτική λειτουργία του δημοτικού μας κολυμβητηρίου.

Βασική τους επιδίωξη, οι πάνω από 300 αθλητές μας να έχουν τις απαραίτητες προδιαγραφές για υψηλές επιδόσεις, οι 1.500 συμπολίτες μας κάθε ηλικίας να έχουν κάθε δυνατότητα για την καθημερινή τους ενασχόληση και οι συνδημότες μας με κινητικά προβλήματα να έχουν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές πρόσβασης και εκγύμνασης.

About the author

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ