Δήμος, Παιδεία, Υγεία-Πρόνοια

ΑΠΟ ΤΟ Α ΕΩΣ ΤΟ Ω: ΜΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ

Ο Δήμος Αλίμου και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε διαδικτυακά το πρόγραμμα προαγωγής υγείας με τίτλο: «Από το Α έως το Ω: Μία Ακαδημία για Γονείς», το οποίο πραγματοποιείται για 7η συνεχή χρονιά από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού».

Το πρόγραμμα, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ και του Υπουργείου Υγείας, περιλαμβάνει 8 (οκτώ) δίωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων τη δεύτερη Τετάρτη κάθε μήνα στις 18:15-20:00, όπου παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ.

Η 7η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Απριλίου 2022 και θα περιλαμβάνει τις παρακάτω εισηγήσεις:

«Συνήθη ερωτήματα εφηβικής γυναικολογίας»

Εισηγητής: Γεώργιος Κρεατσάς, Ομ. Καθηγητής Μαιευτικής και Γυναικολογίας Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ

«Συνήθη ερωτήματα εφηβικής ανδρολογίας»

Εισηγητής: Χαράλαμπος Ασβέστης, Χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολόγος 

Συντονίζει η κα Άρτεμις Κ. Τσίτσικα, Αναπλ. Καθηγήτρια Παιδιατρικής-Εφηβικής Ιατρικής Ιατρική Σχολή Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Επιστ. Υπεύθυνος Προγραμμάτων «φιλικών» για εφήβους/νέους Π.Ο.Υ. ΕΚΠΑ & Προγραμμάτων Κατάρτισης του Υπουργείου Υγείας, Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Εφηβικής Ιατρικής (ΕΕΕΙ), Διευθύντρια ΠΜΣ «Στρ. Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας».

Για να παρακολουθήσετε την 7η Συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων θα ακολουθήσετε το link πατώντας:  https://www.youtube.com/watch?v=9ibBL3H_QVo&ab_channel=YouthMsc

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση info@eddyppy.gr.

About the author

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ