Δήμος

ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΛΕΩΦ. ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ – ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023, αμέσως μόλις τελειώσουν οι γιορτές, ξεκινάει η ασφαλτόστρωση της Λεωφόρου Καλαμακίου.

Η Λεωφόρος θα κλείσει από το ύψος της οδού Νίκης έως το ύψος της οδού Θουκυδίδου (το κίτρινο διαγραμμισμένο τμήμα στο σχεδιάγραμμα) και η κυκλοφορία θα διεξάγεται με παρακάμψεις (οι διαδρομές που φαίνονται με τα κόκκινα βέλη).

Οι εργασίες αναμένεται να διαρκέσουν δύο (2) εβδομάδες, καθώς θα γίνει ριζική επανακατασκευή της Λεωφόρου (ασφαλτοτάπητας και το έδαφος κάτω από αυτόν), ώστε να αντιμετωπιστούν οριστικά τα συνεχή φαινόμενα καθιζήσεων, διαβρώσεων του υπεδάφους κ.λπ.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση ακατάλληλων καιρικών συνθηκών (χιονόπτωση-βροχόπτωση) την Κυριακή 8 Ιανουαρίου, οι εργασίες θα ξεκινήσουν την αμέσως επόμενη ημέρα.

Το διάστημα των εργασιών, παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφεύγουν τη Λεωφόρο Καλαμακίου και να κινούνται από τις παρακαμπτήριες διαδρομές του σχεδιαγράμματος, τις οποίες θα ακολουθούν και τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ και της Δημοτικής Συγκοινωνίας.

Η Δημοτική αρχή ευχαριστεί εκ των προτέρων τους κατοίκους για την υπομονή και τη συνεργασία, ώστε να υλοποιηθεί με ασφάλεια και με αποτελεσματικότητα ένα έργο απαραίτητο για την πόλη του Αλίμου αλλά και για όλα τα διερχόμενα οχήματα.

About the author

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ