“ΔΗΜΑΡΧΟΣ – ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΑΛΙΜΟ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ”

Γκόνη Κωνσταντίνα – Θεοδώρα

Γεννήθηκα το 1990 στον Άλιμο από τον Δημήτριο Γκόνη με καταγωγή από την Πύλο Μεσσηνίας και την Ελένη Μυλωνοπούλου με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη.
Είμαι παντρεμένη με τον Ανδρέα Αλιμπέρτη Μηχανολόγο Ηλεκτρολόγο με καταγωγή από την Νάξο και έχω μία κόρη δύο ετών.
Ένα από τα ενδιαφέροντά μου από μικρή ηλικία είναι ο αθλητισμός. Την ενασχόλησή μου αυτή την οφείλω στον αδερφό μου Παναγιώτη Γκόνη Πτυχιούχο ΤΕΦΑΑ.
Είμαι επίσημη κριτής αγώνων Στίβου, αν και πολλά αγωνίσματα μονοπώλησαν το ενδιαφέρον μου.  Συμμετείχα για πολλά χρόνια στην ομάδα Χόκεϊ επί Χόρτου “Άγιος Λάζαρος ” Πρωταθλήτρια Ελλάδος μέχρι την εκλογή μου ως Δημοτική Σύμβουλος Αλίμου.
Οι σπουδές μου στη Κοινωνική Θεολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενίσχυσαν την επιθυμία μου να στηρίζω αποτελεσματικά ανθρώπους που έχουν την ανάγκη να υπάρχουν με αξιοπρέπεια.
Έχω παρακολουθήσει ετήσιο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και πολλά άλλα σεμινάρια με θέμα την αντιμετώπιση προβλημάτων ατόμων με ιδιαιτερότητες.
Στην αρχή της Πρώτης θητεία μου από τον Σεπτέμβριο του 2014 έως τον Μάρτιο του 2017 υπήρξα Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος σε θέματα ΟΣΚ (Κτιριακές Υποδομές).
Στη θητεία μου αυτή δραστηριοποιήθηκα σχετικά με την έγκριση κονδυλίων για τη συντήρηση 12 Σχολικών Μονάδων και τον εξοπλισμό των Σχολείων όλων των βαθμίδων του Δήμου μας.
Το ίδιο χρονικό διάστημα διετέλεσα Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και Αντιπρόεδρος στη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Από τον Μάρτιο του 2017 έως τον Ιούνιο του 2018 δραστηριοποιήθηκα στον Τομέα Παιδείας ως Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Από τον Ιούνιο του 2018 έως τις εκλογές του 2019 ως Αντιπρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Στη Δεύτερη θητεία μου ως Δημοτική Σύμβουλος από το έτος 2019 έως τον Νοέμβριο του 2020 ορίστηκα Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος για θέματα α) Δημοιουργίας ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ στον Άλιμο β) Την ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου και γ) Την επικουρία του αρμόδιου Αντιδημάρχου στα θέματα του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού. Το ίδιο Χρονικό διάστημα ήμουν μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου μας.
Τον Νοέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2021 ανέλαβα και πάλι την Προεδρία της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Εκπαίδευσης.
Τον Νοέμβριο του 2021 ορίστηκα Τακτικό Μέλος στην ΑΔΗΠΑΛ ΑΕ θέση στην οποία υπηρέτησα έως τον Ιούνιο του 2022. Από τον Ιούλιο του 2022 έως και τον Ιανουάριο του 2024 ανέλαβα για μία ακόμη φορά την Προεδρία της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Μετά την εκλογή μου για Τρίτη θητεία ως Δημοτική Σύμβουλος από τον Ιανουάριο του 2024 με απόφαση του Δημάρχου Αλίμου κου Ανδρέα Κονδύλη ορίστηκα Αντιδήμαρχος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΓΚΟΝΗ
Αντιδήμαρχος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

About the author

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ