Δήμος, Υγεία-Πρόνοια

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) του Π.Ο.Υ., μέλος του οποίου είναι και ο Δήμος Αλίμου, σε συνεργασία με τα ΚΕΠ Υγείας, διοργάνωσαν τη Διαδικτυακή Ημερίδα με θέμα «Παιδιά και Θάλασσα. Μέτρα πρόληψης και προστασίας» που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 28 Ιουνίου και ώρα 13.30.

Οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν το πρόγραμμα που πραγματοποιήθηκε με την επιστημονική υποστήριξη του κ. Αναστάσιου Χατζή, Παιδιάτρου-Εντατικολόγου, τ. Συντονιστή-Διευθυντή ΜΕΘ Νοσοκομείου Παίδων Η «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»-Μέλους ΔΣ Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, μέσω πλατφόρμας zoom χρονικής διάρκειας 50 λεπτών περίπου, ενώ ιδιαίτερη ικανοποίηση προκάλεσε το ενδιαφέρον αρκετών πολιτών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα.

Στόχος του προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση συγκεκριμένων πληθυσμιακών ομάδων (γονείς, εκπαιδευτικοί) που μπορούν να αποτελέσουν πυρήνα εκπαίδευσης με έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση, ώστε να είναι γνώστες των συνεπειών της έκθεσης των παιδιών σε κινδύνους και να λειτουργήσουν προστατευτικά με γνώμονα την Πρόληψη.

Βήματα παρακολούθησης του διαδικτυακού σεμιναρίου

Για παρακολούθηση του σεμιναρίου, παρακαλώ ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο από τη live μετάδοση που πραγματοποιήθηκε για τη διαδικτυακή δράση με θέμα: «Παιδιά και Θάλασσα. Μέτρα πρόληψης και προστασίας».

Σύνδεσμος: https://fb.watch/6qBHNA56it/

Το βίντεο θα το βρείτε αναρτημένο και στη σελίδα στο facebook του ΚΕΠ Υγείας Κεντρική Δομή.

About the author

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ