Δήμος, Εκδηλώσεις, Παιδεία, Υγεία-Πρόνοια

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

«Τι πρέπει να γνωρίζω για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια: Μύθοι και Αλήθειες»

Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ. και ο Δήμος Αλίμου, μέλος του Δικτύου, δραστηριοποιούνται, σύμφωνα με τη φιλοσοφία και τη μεθοδολογία του Π.Ο.Υ., για την προαγωγή, προάσπιση, πρόληψη και προστασία της υγείας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Εκστρατείας ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του πληθυσμού για την ορθή χρήση των αντιβιοτικών, διοργανώνονται Διαδικτυακές Ημερίδες εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης των Εκπαιδευτικών Προσχολικής Αγωγής και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Για τον σκοπό αυτό πραγματοποιείται Διαδικτυακή Ημερίδα με θέμα «Τι πρέπει να γνωρίζω για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια: Μύθοι και Αλήθειες», την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023 από τις 18:00 έως τις 20.00, με ενημερωτικές ομιλίες από έγκριτους καθηγητές της πανεπιστημιακής κοινότητας. Η Εκστρατεία πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας, υπό την Αιγίδα του ΙΣΑ.

Το πρόγραμμα της Διαδικτυακής Ημερίδας διαμορφώνεται από χρήσιμες ιατρικές πληροφορίες με τη μορφή ερωτήσεων και απαντήσεων από τους συμμετέχοντες διακεκριμένους ιατρούς λοιμωξιολόγους, μέλη και συνεργάτες της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας, καθώς και με παρουσιάσεις εκπαιδευτικού και ενημερωτικού υλικού από τους συντονιστές των Δήμων μελών.

Ο σύνδεσμος Zoom για την παρακολούθηση της Ημερίδας:

https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_VgdciXzTT5S-ROKAcEI9nA

About the author

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ