Δήμος, Υγεία-Πρόνοια

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΠΡΑΓΕΑ ΑΛΙΜΟΥ

Συνεχίζοντας στη νέα εμπειρία των διαδικτυακών συναντήσεων, λόγω της πανδημίας, και με προτεραιότητα την εξασφάλιση της δημόσιας υγείας, το Κέντρο Πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας του Δήμου Αλίμου (σε συνεργασία με τον Ο.ΚΑ.ΝΑ.) σας προσκαλεί στην:

Έναρξη του 2ου κύκλου διαδικτυακών σεμιναρίων ευαισθητοποίησης με στόχο την καλύτερη ενημέρωση σε ζητήματα που αφορούν στην ψυχική μας υγεία μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ΖΟΟΜ του Κέντρου Πρόληψης Αλίμου.

Οι Θεματικές Ενότητες είναι:

Έναρξη, γνωριμία, συμβόλαιο

Κρίσεις πανικού : «Κάπου υπάρχει ο φόβος μου μα εγώ δεν ξέρω πού…»

Συναισθηματικές εξαρτήσεις και εξαρτητικές σχέσεις : «Παραδέξου το! Η ζωή σου θα ήταν πολύ βαρετή χωρίς εμένα…»

Πένθος και Απώλεια : «Τις πιο σκοτεινές νύχτες τα αστέρια είναι φωτεινότερα»

Κατάθλιψη : Ένας εγκλωβισμένος Θυμός

Ψυχοσωματικά Συμπτώματα : Σώμα και Συναίσθημα

Για να συνδεθείτε στο σεμινάριο, θα χρειαστείτε υπολογιστή με κάμερα και μικρόφωνο ή Laptop ή κινητό τηλέφωνο.

Θα σας αποστείλουμε στο mail σας τον ηλεκτρονικό σύνδεσμο, προκειμένου να έχετε τη δυνατότητα άμεσης σύνδεσης  στην διαδικτυακή πλατφόρμα ΖΟΟΜ, όταν επιβεβαιωθεί η συμμετοχή σας.

Σας ενημερώνουμε ότι προσωπικά δεδομένα που θα δοθούν από τις/τους συμμετέχουσες/οντες, θα χρησιμοποιηθούν μόνον από τους διοργανωτές για τους σκοπούς του σεμιναρίου και δεν θα διατεθούν σε κανένα άλλο φυσικό πρόσωπο ή εταιρεία και για κανέναν λόγο.

Η έναρξη θα γίνει την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021 και ώρα  10:00 – 12:00 το πρωί και θα διαρκέσει για 6 συνεχόμενες συναντήσεις, την ίδια ημέρα και ώρα, έως τις 2 Μαρτίου 2021.

Συντονιστής του Σεμιναρίου είναι ο κος Νίκος Οικονομόπουλος, Ψυχολόγος-Σύμβουλος Τοξικοεξάρτησης.

Το σεμινάριο αναφέρεται αποκλειστικά σε κατοίκους του Δήμου Αλίμου.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Μέγιστος αριθμός συμμετοχών: 15 άτομα. Η παρουσία είναι υποχρεωτική, με ανοιχτή κάμερα και για τις έξι ενότητες.

Για συμμετοχές και οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με το Κέντρο Πρόληψης Δήμου Αλίμου στο τηλέφωνο: 2109850339. Ώρες επικοινωνίας : 09 : 00 π.μ. – 14 :00 μ.μ., Δευτέρα έως Παρασκευή ή ηλεκτρονικά μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου : keprageaalimos@gmail.com

Παρακαλούμε, για πιο εύκολη επικοινωνία, να μας γνωστοποιήσετε τα τηλέφωνά σας (σταθερά ή κινητά).

About the author

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ