Δήμος, Υγεία-Πρόνοια

ΔΩΡΕΑΝ RAPID TEST ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, ξεκίνησε από τη Δευτέρα 10/5/2021 πρόγραμμα διεξαγωγής δωρεάν Rapid test σε όλες τις επιχειρήσεις του νομού Αττικής, σε κάθε δήμο, τόσο των ιδίων (επιχειρηματιών – ελεύθερων επαγγελματιών) όλων των κλάδων, καθώς και των εργαζομένων τους και των μελών των οικογενειών τους.

Η συγκεκριμένη δράση έχει ως στόχο τον έγκαιρο εντοπισμό θετικών κρουσμάτων, κάτι που μπορεί να συμβάλει στον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας, σε μία στιγμή που μόλις ξεκίνησε η επανεκκίνηση της οικονομικής δραστηριότητας της χώρας και είναι σε εξέλιξη η προσπάθεια επιβίωσης εκατοντάδων χιλιάδων επιχειρήσεων.

Η διαδικασία είναι απλή : Οι ενδιαφερόμενοι μπαίνουν στη σελίδα του www.eea.gr, όπου υπάρχει ειδική πλατφόρμα στην οποία έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ένα από τα τέσσερα σημεία της Αττικής, όπου υπάρχουν κινητές μονάδες με εξειδικευμένους γιατρούς, νοσηλευτές και ψυχολόγους του Κέντρου Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Για τον Νότιο τομέα ορίζεται το σημείο : Πολιτιστικό Κέντρο Φλοίσβου, Λεωφόρος Ποσειδώνος.

Διευκρινίζεται ότι στην περίπτωση που κάποιος βρεθεί θετικός στο rapid test, γίνεται αμέσως και το μοριακό για την επιβεβαίωση.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ

https://www.eea.gr/arthra-eea/dorean-rapid-test-apo-to-e-e-a-se-epichirimaties-ke-eleftherous-epangelmaties-ti-prepi-na-gnorizete-gia-ti-diadikasia-2/

About the author

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ