Εκδηλώσεις, Παιδεία, Περιβάλλον

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ: ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (ATTICA GREEN EXPO)

Οι Δήμοι Αλίμου, Καλλιθέας και Π.Φαλήρου, μέσω των Βρεφονηπιακών τους Σταθμών, στο πλαίσιο της Attica Green Expo διοργανώνουν σημαντική εκπαιδευτική ημερίδα για φορείς, εκπαιδευτικούς, παιδιά και γονείς το Σάββατο 1η Ιουνίου 2024, 10.30.00 π.μ. – 14.00, στην «Αίθουσα παραστάσεων».

Η Attica Green Expo είναι η μεγαλύτερη έκθεση για το περιβάλλον, την πράσινη ανάπτυξη και την κυκλική οικονομία, που συνδέει τους πολίτες με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς και από την οποία δεν θα μπορούσε να λείπει ο τομέας της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης.

Στόχος της δράσης είναι να αποκτήσουν τα παιδιά οικολογική συνείδηση ως αυριανοί πολίτες μέσω του παιχνιδιού, ενώ παράλληλα εκπαιδευτικοί και γονείς να ενημερωθούν για σχετικά θέματα περιβάλλοντος, οικολογίας και ανακύκλωσης.

Θα είναι μία ημέρα γεμάτη με παιχνίδια και δραστηριότητες  για μικρούς και μεγάλους, ενδιαφέρουσες ομιλίες, θεματικά εργαστήρια για εκπαιδευτικούς, γονείς και παιδιά και κατασκευές με διάφορα υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.

Σημαντικά δώρα θα κληρωθούν στους συμμετέχοντες την ημέρα της εκδήλωσης! Ειδικότερα, για τους εκπαιδευτικούς θα κληρωθούν πέντε (5) Μοριοδοτούμενα Σεμινάρια!

About the author

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ