Δήμος

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥ.Δ.Ν.Α. «Κατάρτιση και πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων»

Συνεχίζεται ο Νέος Κύκλος υποβολής αιτήσεων για το έργο  «Κατάρτιση και πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων» με Εκπαιδευτικό επίδομα έως €1800 (μικτά) .

Έχει ανοίξει από τη Δευτέρα 20 Ιουνίου  νέος κύκλος υποβολής αιτήσεων (Β΄ Πρόσκληση επιλογής ωφελουμένων) στο πλαίσιο της Πράξης «Κατάρτιση και πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων».

Είσαι εργαζόμενος σε επιχείρηση ΜΜΕ του ιδιωτικού τομέα;

Αν είσαι και  κάτοικος Αλίμου ή Καλλιθέας ή Παλαιού Φαλήρου ή Η επιχείρηση ΜΜΕ που εργάζεσαι δραστηριοποιείται (έδρα ή υποκατάστημα) στους Δήμους του Αλίμου ή Καλλιθέας ή Παλαιού Φαλήρου

Υπόβαλε την αίτησή σου ως τις 15 Ιουλίου στο έργο «Κατάρτιση και πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων» και θα λάβεις  Εκπαιδευτικό επίδομα έως €1800 (μικτά), εφόσον παρακολουθήσεις και ολοκληρώσεις τις δράσεις συμβουλευτικής, κατάρτισης και πιστοποίησης.

Τα επιλεγόμενα αντικείμενα κατάρτισης είναι:

  • Ειδικός συστημάτων ηλεκτρονικής προώθησης εταιρικής παρουσίας – Social media Marketing
  • Ειδικός συστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου (e- Commerce),
  • Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τουριστικό Τομέα
  • Στέλεχος Εφοδιαστικής Αλυσίδας
  • Στέλεχος Εστίασης
  • Στέλεχος διοίκησης και διαχείρισης έργου
  • Στέλεχος εξαγωγικού Εμπορίου
  • Εσωτερικός Ελεγκτής

Δεδομένου ότι στον Α’ κύκλο «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ» επιλέχθηκαν μόνο 84 υποψήφιοι ως επιτυχόντες  κατά τη διαδικασία επιλογής ωφελούμενων,   ο Β΄ κύκλος της πρόσκλησης ωφελούμενων θα αφορά την επιλογή 166 ωφελούμενων,   προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος του έργου των 250 ωφελούμενων.

Στο πλαίσιο της Β΄ πρόσκλησης δίνεται η δυνατότητα στους απορριφθέντες από την 1η επιλογή να διορθώσουν και να υποβάλουν ξανά την αίτησή τους.

Στην ιστοσελίδα του έργου https://sydna.saronis.gr/ μπορούν οι ωφελούμενοι να δουν  το κείμενο της Β΄ πρόσκλησης και να υποβάλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά τους.

About the author

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ