Δήμος, Εκδηλώσεις

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΕΣ: Η ΓΙΟΡΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ!

Με ρεκόρ θεατών (25.000 περίπου μέσα σε λίγες ώρες) έγραψε ιστορία το Alimos Classic Car Sunday 3. Τώρα, την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου ο παραλιακός πεζόδρομος του Αλίμου θα παραδοθεί στη… φροντίδα 100 κλασικών μοτοσικλετών.

Σε συνεργασία με την Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσικλέτας και τον Νίκο Μαστοράκη, ο Δήμος Αλίμου διοργανώνει τη δεύτερη Alimos Classic Motorbike Sunday όπου στον πεζόδρομο κατηφορίζουν χωρίς καμιά… βοήθεια, υπέργηρες μεν αλλά ιστορικές μοτοσικλέτες που διατηρούν τη δύναμη, το πνεύμα και την αντοχή που είχαν, την ημέρα που βγήκαν από τα μεγάλα εργοστάσιά τους. Πάνω από 100 μεγάλες (σε ηλικία και κυβισμό) «μηχανές» από την ταπεινή Vespa μέχρι την αλαζονική Harley, όλη η οικογένεια μοναδικών δίτροχων θα απλωθεί, μέσα σε rock’n’roll και hard rock, πλάι στο κύμα.

Και αυτή η Κυριακή για τον Άλιμο θα είναι μια ξένοιαστη φιέστα, με μουσική (όπου ο επισκέπτης θα ακούσει και όλους τους κλασικούς “ύμνους” που γράφτηκαν για μοτό), με ψητό καλαμπόκι, παγωτά και μπαλόνια να καλωσορίζουν τους επισκέπτες από τις 2 μέχρι τις 7.30 μ.μ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

About the author

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ