Δήμος

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΜΟΥ 2023

Για τρίτη συνεχή χρονιά ο Δήμος Αλίμου εξέδωσε το δικό του Ημερολόγιο για το νέο έτος, το οποίο και διανεμήθηκε δωρεάν στους κατοίκους της πόλης.

Ο καλαίσθητος τόμος του Ημερολογίου, με  ένα εντυπωσιακό εξώφυλλο του Δημήτρη Μυταρά, περιέχει φωτογραφίες από έργα τέχνης μεγάλων Ελλήνων δημιουργών (Βασιλείου, Γαλάνης, Εγγονόπουλος, Θεοφυλακτόπουλος, Ιακωβίδης, Κατζουράκης, Σταθόπουλος, Φασιανός κ. ά.), τα οποία ανήκουν στη Δημοτική Πινακοθήκη Αλίμου ή έχουν παρουσιαστεί στις εικαστικές εκθέσεις που οργανώνονται στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου.

Το Ημερολόγιο διανεμήθηκε δωρεάν από την είσοδο του Δημαρχείου και ήταν τέτοια η ανταπόκριση των Αλιμιωτών, που μέσα σε ελάχιστες μέρες τα αντίτυπα εξαντλήθηκαν.

Όποιος δεν πρόλαβε να προμηθευτεί τον τόμο του Ημερολογίου, αλλά επιθυμεί να μελετήσει το περιεχόμενό του με τους  εξαιρετικούς πίνακες της εγχώριας ζωγραφικής, μπορεί να τον κατεβάσει (και πάλι δωρεάν) από τον ακόλουθο σύνδεσμο στο site του Δήμου Αλίμου:

https://www.alimos.gov.gr/wp-content/uploads/2023/01/%CE%97%CE%9C%CE%95%CE%A1%CE%9F%CE%9B%CE%9F%CE%93%CE%99%CE%9F-2023.pdf

About the author

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ