Δήμος, Η Ζωή Είναι Ωραία

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ – ΜΑΡΤΙΟΣ 2019

Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου  

Κούλουμα στον Λόφο Πανί

Με την Σοφία Βόσσου και τον Γρηγόρη Μπιθικώτση

Υποδεχόμαστε τη Σαρακοστή με ένα δωρεάν λαϊκό γλέντι, παραδοσιακή λαγάνα και χαλβά!

Τραγουδάνε η Σοφία Βόσσου και ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης. Τα παιδιά διασκεδάζουν με διαδραστικά παιχνίδια, κλόουν και πολλές εκπλήξεις!

Πέμπτη 14 Μαρτίου  

Θεατρική Παράσταση

«Ο Φάρος» του Κόνορ Μακφέρσον

Θέατρο Αθηνών  

Παραμονή Χριστουγέννων, στο υπόγειο ενός σπιτιού, σ’ έναν παραθαλάσσιο οικισμό στα βόρεια του Δουβλίνου, ενώ έξω μαίνεται η καταιγίδα, τέσσερεις φίλοι κι ένας μυστηριώδης ξένος θα περάσουν τη νύχτα γιορτάζοντας με τον τρόπο που ξέρουν: παίζοντας χαρτιά και πίνοντας. Ο Σάρκυ έχει επιστρέψει μετά από καιρό, για να προσέχει τον Ρίτσαρντ, τον μεγαλύτερο αδελφό του, που τυφλώθηκε πρόσφατα. Στη γιορτινή βραδιά είναι μαζί τους ο Ιβάν κι ο Νίκυ, φίλοι αδελφικοί, στο ποτό και τις αποτυχίες της ζωής. Κι ένας ακόμη απρόσκλητος επισκέπτης, ο κύριος Λόκχαρτ, που κανείς δεν τον γνωρίζει, ενώ εκείνος μοιάζει να γνωρίζει πολλά. Ενώ η νύχτα βαθαίνει κι η καταιγίδα θριαμβεύει, οι πέντε άντρες θα παίξουν μέχρι το τέλος, ποντάροντας όλο και περισσότερα: μια πιθανότητα να ξεφύγουν απ’ το παρελθόν τους. Και μια τελευταία ευκαιρία να σώσουν την ψυχή τους.

Παίζουν: Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Νίκος Ψαρράς, Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Αιμίλιος Χειλάκης.

Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

Η μεταφορά θα γίνει ΔΩΡΕΑΝ με το πούλμαν του Δήμου, που θα αναχωρήσει την Πέμπτη 14 Μαρτίου, στις 19:45 ακριβώς,  στη συμβολή των οδών Υψηλάντου & Λευκωσίας (μπροστά από το 5ο Γυμνάσιο).

Τιμή Εισιτηρίου: 14€.

Κρατήσεις θέσεων έως την Παρασκευή 8 Μαρτίου.

Τετάρτη 20 Μαρτίου  

Θεατρική Παράσταση

«Ζητείται Ψεύτης» του Δημήτρη Ψαθά

Θέατρο Παλλάς

Το ψέμα στην πολιτική είναι πάντα επίκαιρο, ακόμα και στις μέρες μας. Ο Θόδωρος ή «Ψευτοθόδωρος», δηλώνει επαγγελματίας ψεύτης και έρχεται από το χωριό του στην Αθήνα για δουλειά, ζητώντας να αξιοποιήσει το ταλέντο του αυτό.

Μια τυχαία συμπλοκή και μια γροθιά που θα δώσει σε έναν επιβάτη μέσα στο λεωφορείο, στο κατόπιν αφεντικό του τον βουλευτή Φερέκη, θα του ανοίξουν διάπλατα τον δρόμο για μια λαμπρή καριέρα ως ιδιαίτερου γραμματέα του βουλευτή. Μια καριέρα που βασίζεται στα ασύστολα και κραυγαλέα ψέματα τα οποία σκαρφίζεται, προκειμένου να δικαιολογήσει τις απραγματοποίητες προεκλογικές υποσχέσεις του βουλευτή προς τους οργισμένους ψηφοφόρους του.

Παίζουν: Γιώργος Παρτσαλάκης, Ναταλία Δραγούμη, Αργύρης Αγγέλου, Αποστολία Ζώη κ.ά. Στον ρόλο του Ψεύτη ο Αλέξης Γεωργούλης.

Σκηνοθεσία: Πέτρος Ζούλιας

Η μεταφορά θα γίνει ΔΩΡΕΑΝ με το πούλμαν του Δήμου, που θα αναχωρήσει την Τετάρτη 20 Μαρτίου, στις 16:00 ακριβώς, στη συμβολή των οδών Υψηλάντου & Λευκωσίας (μπροστά από το 5ο Γυμνάσιο).

Τιμή Εισιτηρίου: 16€.

Κρατήσεις θέσεων έως την Τρίτη 12 Μαρτίου.

Πέμπτη 21 Μαρτίου  

Επίσκεψη

Κτήμα Αρίστη Farmers in the City

Το Κτήμα Αρίστη στο Χαλάνδρι σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στο νέο εργαστήριο Κηπουρικής για ενήλικες! Το μάθημα περιλαμβάνει θεωρητικό κομμάτι με tips για το πώς να δημιουργήσετε και να διατηρήσετε τον δικό σας βιολογικό κήπο στην πόλη (στο μπαλκόνι, στην ταράτσα σας), καθώς και πρακτική εξάσκηση στον λαχανόκηπο του Κτήματος. Ελάτε να μάθουμε όλα τα μυστικά της Κηπουρικής!

Η μεταφορά θα γίνει ΔΩΡΕΑΝ με το πούλμαν του Δήμου, που θα αναχωρήσει την Πέμπτη 21 Μαρτίου, στις 09:00 ακριβώς, στη συμβολή των οδών Υψηλάντου & Λευκωσίας (μπροστά από το 5ο Γυμνάσιο).

Επιστροφή: Aναχώρηση από το κτήμα περίπου στις 14:00.  

Κόστος Συμμετοχής: 14€

Δηλώσεις Συμμετοχής έως την Παρασκευή 15 Μαρτίου.

Κυριακή 24 Μαρτίου  

Πεζοπορία (Υμηττός – Γλυφάδα)!

Άλλη μία πανέμορφη εμπειρία στα μονοπάτια του Υμηττού, μας υπόσχεται ο Δημήτρης Γεωργάκας, με οδηγό τον ίδιο και την καλή μας διάθεση για εξερεύνηση και άθληση στη φύση. Η έναρξη της πορείας θα γίνει από την Γλυφάδα!

Στο τέλος της διαδρομής μάς περιμένει ξεκούραση σε καφέ της περιοχής με ελαφριά σνακ και ροφήματα.

Μην ξεχάσετε ότι στην πεζοπορία φοράμε τη φόρμα μας και τα ορειβατικά ή  αθλητικά μας παπούτσια και έχουμε μαζί μας ένα μπουκαλάκι νερό!

Η μεταφορά θα γίνει ΔΩΡΕΑΝ με το πούλμαν του Δήμου, που θα αναχωρήσει την Κυριακή 24 Μαρτίου, στις 09:45 π.μ. ακριβώς, στη συμβολή των οδών Υψηλάντου & Λευκωσίας (μπροστά από το 5ο Γυμνάσιο).

Επιστροφή: Aναχώρηση από την Γλυφάδα περίπου στις 14:30.  

Τιμή Συμμετοχής: 4€ 

Δηλώσεις Συμμετοχής έως την Τετάρτη 20 Μαρτίου.

Σάββατο 30 Μαρτίου  

Επίσκεψη

Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας

Η επίσκεψη στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας αποτελεί μία πολυδιάστατη εμπειρία που φέρνει τον επισκέπτη σε επαφή με το βασίλειο των φυτών και των ζώων και τον εισάγει με εύληπτο και επιστημονικά τεκμηριωμένο τρόπο στη λειτουργία του φυσικού και ζωικού κόσμου, καθώς και στην αλληλεξάρτηση και ισορροπία των οικοσυστημάτων. Από το 1975 ως σήμερα, πάνω από 3 εκατομμύρια επισκέπτες, από τους οποίους το 70% νέοι, πέρασαν από τις πύλες του Μουσείου και τις εκθέσεις που οργάνωσε.

Η μεταφορά θα γίνει ΔΩΡΕΑΝ με το πούλμαν του Δήμου, που θα αναχωρήσει το Σάββατο 30 Μαρτίου, στις 10:00 π.μ. ακριβώς, στη συμβολή των οδών Υψηλάντου & Ερεχθείου.

Επιστροφή: Aναχώρηση από την Κηφισιά περίπου στις 15:30.  

Τιμή Εισόδου για το Μουσείο: 6€ Ενήλικες και 4€ για Παιδιά, Φοιτητές, Άνω των 65 Ετών και Ανέργους (με την επίδειξη της αντίστοιχης ταυτότητας / κάρτας).

Δηλώσεις Συμμετοχής έως την Τρίτη 26 Μαρτίου.

Σας περιμένουμε !

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ – ΜΑΡΤΙΟΣ 2019

About the author

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ