Αθλητισμός-Πολιτισμός, Δήμος, Εκδηλώσεις, Υγεία-Πρόνοια

Η 6Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΟΔΑΣ ΑΜΕΑ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ

Ο Δήμος Αλίμου και το Σωματείο ΔΥΑΜΕΑ (Δεν Υπάρχουν Άνθρωποι Με Ειδικές Ανάγκες, ΜΟΝΟ άνθρωποι), τιμώντας την  Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (3 Δεκεμβρίου), διοργανώνουν και παρουσιάζουν στο κοινό την 6η Πανελλήνια Επίδειξη Μόδας ΑΜΕΑ.  Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023, στις 18:30 στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο (ΒΑΚ), Μεγάλης του Γένους Σχολής 10, στον Άλιμο, παραολυμπιονίκες, αθλητές ΑΜΕΑ, πρώην και νυν μοντέλα, εστεμμένες διαγωνισμών ομορφιάς, απλοί αθλητές, χορευτές, θα φορέσουν τις μοναδικές δημιουργίες του «Οίκου Μόδας Τρανούλη» και θα αποδειχθεί, για μία ακόμη φορά, ότι όλοι είναι ίσοι και όλοι μπορούν ν’ απολαμβάνουν τις μοναδικές στιγμές της ζωής σε μια καθημερινότητα δίχως διαφορετικότητα, όπως υπογραμμίζει η  Πρόεδρος της ΔΥΑΜΕΑ, κυρία Σύλβια Αντώναρου.

Η  εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Αλίμου, ενώ ο Δήμαρχος  Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης  τόνισε πόσο σημαντική είναι κάθε δράση που βοηθεί τα άτομα με αναπηρία να απολαμβάνουν δικαιώματα κι ελευθερίες χωρίς διακρίσεις.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα συγκεντρώνονται φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αλίμου. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

About the author

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ