Δήμος, Περιβάλλον

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΟΔΟΦΩΤΙΣΜΟΥ LED ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ

Κανονικά προχωράει η τοποθέτηση οδοφωτισμού LED στον Άλιμο

Απορρίφθηκε η προσφυγή της αντιπολίτευσης για δήθεν παράνομο διαγωνισμό

 

Η Δημοτική Αρχή είχε υποσχεθεί ένα μεγάλο έργο: την αντικατάσταση όλου του οδοφωτισμού του Αλίμου με νέα φωτιστικά σώματα led, που είναι οικολογικά, πολύ οικονομικά και δίνουν πλούσιο φωτισμό.

Συνεπής στις υποσχέσεις της, προχώρησε στον σχετικό διεθνή διαγωνισμό, προκειμένου ν’ αρχίσει η υλοποίηση του έργου. Η Αντιπολίτευση, όμως, υπέβαλε Προσφυγή στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση εναντίον του διαγωνισμού, καταγγέλοντάς ότι είναι δήθεν παράνομος, άκυρος και ασύμφορος και προσπαθώντας να σταματήσει τη διαδικασία ευόδωσης και υλοποίησης του έργου.

Στις 9.1.2019, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση (Υπουργείο Εσωτερικών) με έγγραφό της (αρ. πρωτ. 116486/36728/2018) απέρριψε στο σύνολό της όλη την Προσφυγή που είχαν υποβάλει στελέχη της αντιπολίτευσης εναντίον της Δημοτικής Αρχής.

Εξέλιπε, συνεπώς, κάθε τεχνητό εμπόδιο που η αντιπολίτευση προσπάθησε να προκαλέσει και απεδείχθη για άλλη μία φορά, με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, η πλήρης νομιμότητα και η ορθότητα όλων των ενεργειών της Δημοτικής Αρχής.

Ο Δήμος Αλίμου συνεχίζει κανονικά τις ενέργειές του, ώστε  ν’ αντικατασταθεί όλος ο οδοφωτισμός του Αλίμου με οικονομικό και οικολογικό φωτισμό LED και η πόλη μας ν’ αποκτήσει τα βράδια μια άλλη όψη, με πλούσιο φωτισμό και περισσότερη ασφάλεια!!!

About the author

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ