Δήμος

ΚΑΡΤΑ ΔΗΜΟΤΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΚΑΡΤΑ ΔΗΜΟΤΗ”

(δωρεάν είσοδος στην οργανωμένη Ακτή)

Υπενθυμίζουμε ότι η είσοδος στην οργανωμένη πλαζ “Ακτή του Ήλιου” στην παραλία Αλίμου, για όλους τους Δημότες Αλίμου είναι ΔΩΡΕΑΝ, εφόσον έχουν την “Κάρτα Δημότη” που εκδόθηκε το 2020 και ισχύει ως το 2024.

Όποιος δεν έχει εκδώσει ποτέ στο παρελθόν Κάρτα Δημότη (ή είχε εκδώσει Κάρτα της περιόδου 2015-2019, η οποία πλέον έχει λήξει), μπορεί να ζητάει τη νέα Κάρτα, με την ακόλουθη διαδικασία:

  • ΚΑΤΟΧΟΙ «ΚΑΡΤΑΣ ΔΗΜΟΤΗ» 2020-2024: η Κάρτα που ήδη έχει εκδοθεί, εξακολουθεί να ισχύει κανονικά και εφέτος. Συνεπώς δεν χρειάζεται καμία άλλη διαδικασία, μέχρι το 2024.
  • ΚΑΤΟΧΟΙ ΠΑΛΙΑΣ «ΚΑΡΤΑΣ ΔΗΜΟΤΗ» 2015-2019:

– Η νέα σας Κάρτα (2020-2024) έχει ήδη εκδοθεί από τον Δήμο αυτομάτως και το μόνο που χρειάζεται είναι να την παραλάβετε, συμπληρώνοντας Υπεύθυνη Δήλωση παραλαβής και παραδίδοντας ταυτόχρονα την παλιά σας Κάρτα (2015-2019).

– Η παραλαβή της νέας Κάρτας γίνεται από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022, τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή) και ώρες 9 π.μ. έως 5 μ.μ. στην έδρα της Δημοτικής Επιχείρησης ΑΔΗΠΑΛ Α.Ε. επί της οδού Αριστοτέλους 25 (3ος όροφος).

 ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΤΑ ΔΗΜΟΤΗ και ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΚΔΩΣΟΥΝ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ:

Οι Δημότες Αλίμου που δεν έχουν βγάλει ποτέ μέχρι σήμερα Κάρτα Δημότη χρειάζεται να υποβάλουν Αίτηση για την έκδοση Κάρτας Δημότη, καταθέτοντας μαζί και:

α) απλή φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας

β) δύο (2) πρόσφατες φωτογραφίες τύπου ταυτότητας/διαβατηρίου.

Η κατάθεση της Αίτησης και των δικαιολογητικών γίνεται:

– είτε με email στη διεύθυνση: kartadimoti@alimos.gr

– είτε με προσέλευση στην έδρα της Δημοτικής Επιχείρησης ΑΔΗΠΑΛ Α.Ε. επί της οδού Αριστοτέλους 25 (3ος όροφος) από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9 π.μ. έως 5 μ.μ.

  • ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ:

– Τα παιδιά 0-5 ετών δεν χρειάζονται Κάρτα για δωρεάν είσοδο. Για τα παιδιά 5 ετών και άνω, καταθέτει την αίτηση ο γονέας.

– Το έντυπο της αίτησης υπάρχει και στην ιστοσελίδα του Δήμου: www.alimos.gov.gr

– Οι νέες Κάρτες είναι ψηφιακής τεχνολογίας (RFID) και θα τις “επαναφορτίζουμε” κάθε 4 έτη, χωρίς να τις αλλάζουμε.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε την ιστοσελίδα του Δήμου Αλίμου (www.alimos.gov.gr) ή καλέστε στα τηλέφωνα 210 9850311 και 210 9850313.

ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΔΗΜΟΤΗ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

About the author

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ