Δήμος, Εκδηλώσεις

ΚΛΑΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ

 Alimos Classic Car and Motorbike Sunday

Παραλιακός πεζόδρομος Αλίμου

Από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τη δύση του ηλίου

Αυτοκίνητα και μηχανές, που πολλοί δεν θα δουν ποτέ από κοντά, εκτίθενται στον παραλιακό πεζόδρομο του Αλίμου που μετατρέπεται σε ένα πανέμορφο πανηγύρι για τους λάτρεις του είδους και όχι μόνο!

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου

Το Alimos Classic Car Sunday 3 διοργανώνεται φέτος από τον Δήμο Αλίμου και τον Νίκο Μαστοράκη, με τη φιλική συμβολή της ΦΙΛΠΑ (που γιορτάζει τα 50 χρόνια της) και θα φιλοξενήσει τόσο ιδιώτες με εκθαμβωτικά κλασικά, vintage και νεότερα αυτοκίνητα αλλά και λέσχες που έχουν φτιάξει οι φανατικοί οπαδοί των Fiat 500, των Renault 2CV, των σημαντικότερων Alpha Romeo. Φυσικά, η δυναμική κατηγορία των Power Cars με αμερικάνικα κυρίως «τέρατα» θα συγκεντρώσει και φέτος το νεανικότερο κοινό, ενώ δεν θα λείψει και η κατηγορία των «ιστορικών στρατιωτικών» με πολλά… αιωνόβια μπαρουτοκαπνισμένα οχήματα.

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου

Σε συνεργασία με την Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσικλέτας και τον Νίκο Μαστοράκη, ο Δήμος Αλίμου διοργανώνει τη δεύτερη Alimos Classic Motorbike Sunday όπου στον πεζόδρομο κατηφορίζουν χωρίς καμιά… βοήθεια, υπέργηρες μεν αλλά ιστορικές μοτοσικλέτες που διατηρούν τη δύναμη, το πνεύμα και την αντοχή που είχαν, την ημέρα που βγήκαν από τα μεγάλα εργοστάσιά τους. Πάνω από 100 μεγάλες (σε ηλικία και κυβισμό) «μηχανές» από την ταπεινή Vespa μέχρι την αλαζονική Harley, όλη η οικογένεια μοναδικών δίτροχων θα απλωθεί, μέσα σε rock’n’roll και hard rock, πλάι στο κύμα.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

About the author

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ