Δήμος

ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΛΟΓΩ ΕΡΓΩΝ

ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΛΟΓΩ ΕΡΓΩΝ

Λόγω έργων απαγορεύεται προσωρινά η διέλευση οχημάτων από την οδό Δωδεκανήσου, από την 15.11.2019 έως και την 24.11.2019 καθ΄ όλο το εικοσιτετράωρο.

Η κυκλοφορία θα διεξάγεται ως εξής:

Η κυκλοφορία από τη Λ. Ιωνίας προς τη Λ. Βουλιαγμένης θα συνεχίζεται ευθεία μέσω του κυκλικού κόμβου με τη Χαριλάου Τρικούπη μέχρι τον παράδρομο της Λ. Βουλιαγμένης, όπου, όσα οχήματα θέλουν να πάνε προς Γλυφάδα, θα στρίβουν απευθείας στη Λ. Βουλιαγμένης δεξιά, ενώ, όσα οχήματα θέλουν να κινηθούν προς Αθήνα, θα στρίβουν αριστερά στη Φυγαλείας, δεξιά στη Λ. Δωδεκανήσου, για να φτάσουν στον κόμβο με τη Λ. Βουλιαγμένης. Όσα οχήματα επιλέξουν να εισέλθουν στη Δωδεκανήσου, παρά την προειδοποίηση, μπορούν να στρίψουν δεξιά στην Κύπρου.

Τα οχήματα που έρχονται από τη Λ. Βουλιαγμένης θα στρίβουν δεξιά στην Πάτμου, αριστερά στην Καλύμνου, αριστερά Ρόδου, δεξιά στην Αγ. Παντελεήμονος (στην οποία θα απαγορευτεί η στάθμευση σε όλη την αριστερή της πλευρά με χρήση πινακίδων Ρ 40), αριστερά στη Φραγκούλη και δεξιά στη Δωδεκανήσου.

Η κίνηση των οχημάτων που έρχονται από τη Χαρ. Τρικούπη με κατεύθυνση προς Λ. Βουλιαγμένης θα στρίβουν δεξιά Λ. Ιωνίας, αριστερά Φυγαλείας και δεξιά Δωδεκανήσου.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!

About the author

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ