Αθλητισμός-Πολιτισμός, Υγεία-Πρόνοια

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ

Το κολύμπι είναι το πάθος μας….

Την Κυριακή 8 Μαρτίου θα είναι κάτι παραπάνω… ένα άγγιγμα αγάπης για τα παιδιά των Δομών Φιλοξενίας Ανηλίκων του Δήμου Αλίμου.

Την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020 (Ημέρας της Γυναίκας) στο Κολυμβητήριο Αλίμου διοργανώνεται Φεστιβάλ Κολύμβησης Αποστάσεων, κοινωφελής δράση, που τα έσοδά της θα διατεθούν για την ενίσχυση των Δομών Φιλοξενίας Ανηλίκων του Δήμου Αλίμου.
Το Φεστιβάλ Κολύμβησης περιλαμβάνει:
• Αγώνες Κολύμβησης 1900 & 3800 μέτρων
• Αξιολογήσεις πεδίου 400 & 200 μέτρων για τον προσδιορισμό των Φυσιολογικών παραμέτρων (vVO2max & vLT2), καθώς και των προπονητικών ζωνών των αθλητών
• Αγώνες 400 μέτρων με σανίδα και κομμένο πέδιλο

Διαδικασία Εγγραφής
Ο κάθε αθλητής, για να συμμετάσχει στον αγώνα, πρέπει να ακολουθήσει τα παρακάτω βήματα:
• Να συμπληρώσει την αίτηση συμμετοχής και να υπογράψει τη σχετική υπεύθυνη δήλωση. Αιτήσεις διατίθενται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο, αλλά αποστέλλονται και ηλεκτρονικά στους ενδιαφερόμενους *.
• Να καταθέσει 10 ευρώ στον Τραπεζικό Λογαριασμό της Δομής Φιλοξενίας του Δήμου Αλίμου (GR34 0140 1010 1010 0210 1304 595).
Να αποστείλει τα παραπάνω έγγραφα (αίτηση συμμετοχής, υπεύθυνη δήλωση και καταθετήριο μαζί με την Κάρτα Υγείας Αθλητή / Ιατρική Βεβαίωση στο εξής email:
swimmingpoolalimos@gmail.com.

Τεχνικές προδιαγραφές αγώνα
Οι αγώνες των 1900 και 3800 μέτρων θα διεξαχθούν σε σειρές ανάλογα με το κολυμβητικό επίπεδο (αναμενόμενες επιδόσεις) με 3 άτομα ανά διαδρομή και με το drafting να επιτρέπεται, όπως και στο open Water (Αριστερόστροφη κυκλική πορεία).
Η εκκίνηση θα γίνει μέσα από το νερό.

Βραβεύσεις
Όλοι όσοι τερματίσουν θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα.

Πληροφορίες
* Για Θέματα Εγγραφών παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Κολυμβητήριο Αλίμου: Τηλ. 210 98 13 192 & Email: swimmingpoolalimos@gmail.com.
Για Τεχνικά Ζητήματα και συμμετοχή στις δωρεάν εργομετρικές μετρήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Triathlon Lab: Κινητό: 6937 – 170260 & Email:
smartsportcoach@hotmail.com.

About the author

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ