Αθλητισμός-Πολιτισμός, Δήμος

ΜΕΡΙΚΗ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΘΛΗΣΗΣ

Σας ενημερώνουμε ότι σε συνέχεια του ΦΕΚ Β’ 1987/2020, ανοίγουν για μερική επαναλειτουργία οι ακόλουθοι αθλητικοί χώροι του Δήμου Αλίμου:

Α) Στίβος του Α’ Γυμναστηρίου Αλίμου (Γήπεδο Τραχώνων)

Επιτρέπεται η ατομική προπόνηση (τρέξιμο-άθληση) στον στίβο περιμετρικά του Γηπέδου Τραχώνων σε άτομα 13 ετών και άνω (γεννημένοι μέχρι τις 31.12.2007). Απαγορεύεται κάθε άλλη δραστηριότητα και ιδίως η ομαδική άσκηση.

Οι αθλούμενοι μπορούν να κάνουν χρήση του στίβου από 7:30 – 10:00 και από 18:00 – 21:00 καθημερινά και Σ/Κ.

Β) ΓΗΠΕΔΟ ΤΕΝΙΣ οδού Κυβέλης

Επιτρέπεται η άθληση σε άτομα 13 ετών και άνω (γεννημένοι μέχρι τις 31.12.2007).

Οι αθλούμενοι πολίτες μπορούν να κάνουν χρήση από 10:30 – 14:30 και 17:30 – 21:30 καθημερινά και Σ/Κ, κατόπιν κράτησης στο τηλ.: 210 9942500 (ώρες λειτουργίας τηλεφωνικής γραμμής: 09:00 – 17:00 καθημερινές).

Γ) Α’ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ (Γήπεδο Τραχώνων) & Β’ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ (Γήπεδο Γερουλάνου)

Στον αγωνιστικό χώρο του ποδοσφαίρου των δύο ανοικτών Γηπέδων (Τραχώνων και Γερουλάνου) μπορεί να διεξάγεται ΑΤΟΜΙΚΗ προπόνηση από τα αθλητικά σωματεία, με ατομικές μπάλες, χωρίς τη χρήση αποδυτηρίων και εν γένει κλειστών χώρων, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και κατόπιν συνεννόησης των σωματείων με τον ΘΟΠΑΑ.

Απαραίτητη προϋπόθεση, για τη χρήση όλων των παραπάνω ανοικτών αθλητικών χώρων από τους αθλούμενους πολίτες είναι:

1. Η συμπλήρωση και επίδειξη του «Δελτίου καταγραφής αθλούμενου για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα», το οποίο υπάρχει στη διεύθυνση: https://gga.gov.gr/images/Deltio_Ktagrafis_V3.pdf και οποιοδήποτε έγγραφο αποδεικνύει την ταυτοπροσωπία (ταυτότητα-διαβατήριο-κάρτα δημότη κ.α.)

2. Η καταγραφή εισερχομένων – εξερχομένων στην εγκατάσταση, με περιορισμούς στη χωρητικότητα της εγκατάστασης, με σχετικές οδηγίες που έχουν αναρτηθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γ.Γ.Α.: https://gga.gov.gr/…/…/article/278-covid/2981-covid19-sports (βρίσκονται αναρτημένες και στον αθλητικό χώρο)

Σημειώνεται ότι θα τηρείται σχολαστικά ο μέγιστος αριθμός αθλουμένων ανά εγκατάσταση, ο οποίος θα επικαιροποιείται με τυχόν νεότερες οδηγίες.

Για κάθε νεότερο σε σχέση με τη χρήση των χώρων αυτών, θα σας ενημερώσουμε με επόμενες Ανακοινώσεις.

About the author

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ