Δήμος

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ «ΚΑΜΠ» 2021

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 30 Ιουλίου 2021 το πρόγραμμα του Δήμου Αλίμου «Καλοκαίρι στην πόλη 2021» (παιδικό καμπ).

Ήταν ένα από τα πιο απαιτητικά εγχειρήματα που σχεδίασε και υλοποίησε η Δημοτική Αρχή την περίοδο της υγειονομικής κρίσης.

Σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία, ο Δήμος Αλίμου κατάφερε να φιλοξενήσει με ασφάλεια και επιμέλεια περισσότερα από 500 παιδιά.

Η καθημερινότητα των παιδιών έπρεπε να ισορροπεί μεταξύ ψυχαγωγίας, παιχνιδιού, εκπαίδευσης και υγειονομικών πρωτοκόλλων, κατάσταση ιδιαίτερα περίπλοκη, με πολλές οργανωτικές ευθύνες.

Οι 5 αυτές εβδομάδες, όμως, ήταν για όλα τα φιλοξενούμενα παιδιά ένα όμορφο ταξίδι γεμάτο με αγαπημένα αθλήματα, μουσική, θεατρικό παιχνίδι, εικαστικά κ.ά. . Τα παιδιά ταξίδεψαν στην τέχνη, τον αθλητισμό, το σύμπαν, το περιβάλλον και τα βιβλία. ΕΜΑΘΑΝ νέα ομαδικά παιχνίδια, ΓΝΩΡΙΣΑΝ καινούρια υλικά, ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ, αλλά κυρίως ΕΠΑΙΞΑΝ!

Τηρώντας συστηματικά όλα τα μέτρα ασφαλείας, αλλά και χωρίς να λείψει καθόλου η χαρά του παιχνιδιού, σε όλη τη διάρκεια του καμπ, οι διοργανωτές και το προσωπικό κράτησαν το ενδιαφέρον των μικρών Αλιμιωτών αμείωτο και την υγεία τους προστατευμένη.

Ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης ευχαριστεί θερμά όλους τους αρμόδιους συνεργάτες του και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του ΘΟΠΑΑ Νίκο Αλβανό, αλλά και όλες τις δασκάλες και το προσωπικό της διοργάνωσης για αυτό το περίπλοκο εγχείρημα που ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά, και του χρόνου πιο ελεύθεροι!

About the author

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ