Αθλητισμός-Πολιτισμός, Δήμος

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΜΠ 2023

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα καλοκαιρινής δημιουργικής απασχόλησης («καλοκαιρινό καμπ») του Δήμου Αλίμου, με πρωτόγνωρα μεγάλη συμμετοχή παιδιών!

Η φετινή διοργάνωση ήταν η μεγαλύτερη που έχει γίνει ποτέ, και μάλιστα επεκτάθηκε σε σχολεία και χώρους του Δήμου από κάθε γειτονιά, ώστε να εξυπηρετηθούν οι οικογένειες όσο το δυνατόν πιο κοντά στο σπίτι τους.

Εκατοντάδες παιδιά πέρασαν από μία έως έξι εβδομάδες γεμάτες παιχνίδι, ψυχαγωγία, αθλητισμό, πολιτισμό, ρομποτική, κατασκευές, φιλαναγνωσία, μαθήματα για την ανακύκλωση, για το περιβάλλον, για την οδική κυκλοφορία και πολλά πολλά ακόμα.

Το κυριότερο όμως, πέρασαν δημιουργικά τον χρόνο τους με μεγάλη ασφάλεια και πολύ χαμόγελο, γεγονός που δικαίωσε την προσπάθεια που κατέβαλε η Δημοτική αρχή, για να φέρει σε πέρας μία τόσο μεγάλη διοργάνωση.

Την ώρα που σε όμορες περιοχές τα καμπ διακόπηκαν ξαφνικά και άφησαν «ξεκρέμαστους» εκατοντάδες γονείς και παιδιά, η διοργάνωση του Δήμου Αλίμου λειτούργησε σοβαρά και αποτελεσματικά, φιλοξενώντας ακόμα και παιδιά από τις όμορες αυτές περιοχές και δίνοντας μία ασφαλή κι ευχάριστη διέξοδο σε εργαζόμενους γονείς και μικρά παιδιά.

Η Δημοτική αρχή ευχαριστεί θερμά τους παιδαγωγούς και όλο το προσωπικό που έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, τους αρμόδιους αιρετούς για τη διαρκή παρουσία τους και την καλή δουλειά τους και όλους τους γονείς για τη συνεργασία τους.

Καλό, ξεκούραστο, δροσερό και δημιουργικό καλοκαίρι σε μικρούς και μεγάλους. Και του χρόνου, με το καλό!

About the author

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ