Περιβάλλον

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΝΑΡΗ!

Έπειτα από προσπάθειες και διαδικασίες μηνών, είναι γεγονός: η Περιφέρεια Αττικής υπέγραψε σύμβαση με καινούριο ανάδοχο – κατασκευαστή για τη συνέχιση και ολοκλήρωση του μεγάλου αντιπλημμυρικού έργου της οδού Κανάρη, συνολικής δαπάνης σχεδόν 7.000.000 ευρώ!

Το έργο προβλέπει παρεμβάσεις σε πλήθος δρόμων και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα έργα που έχουν εκτελεστεί ποτέ στον Άλιμο. Υπενθυμίζεται ότι το έργο είχε ξεκινήσει το 2019, αλλά είχε σταματήσει το 2023 έπειτα από την αποχώρηση του εργολάβου. Ο νέος εργολάβος θα ξεκινήσει τις εργασίες του μέσα στο καλοκαίρι και θα έχει συμβατικό χρόνο δύο (2) έτη για την αποπεράτωση του έργου.

Δεδομένου ότι θα σκαφτούν πολλοί δρόμοι, θα απαιτηθεί υπομονή και συνεργασία από τους κατοίκους, γι’ αυτό και η Δημοτική Αρχή θα ενημερώνει τακτικά για τις κυκλοφοριακές αλλαγές που θα επέρχονται ανά περιοχή και για την πρόοδο των εργασιών.

Ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης ευχαρίστησε ιδιαίτερα την Περιφέρεια Αττικής, τον Περιφερειάρχη Νίκο Χαρδαλιά και όλους όσοι συνέβαλαν και θα συμβάλλουν για την υλοποίηση αυτού του τόσο σημαντικού έργου για την πόλη του Αλίμου.

Το έργο χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από το ΕΣΠΑ, Πρόγραμμα “Αττική” 2021-2027.

About the author

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ