Δήμος, Υγεία-Πρόνοια

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ “ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ” (ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΙΜΟΥ)

Η βαρυχειμωνιά “Μπάρμπαρα” είναι προ των πυλών και καλό είναι να είμαστε όλοι προετοιμασμένοι, για την περίπτωση που αποδειχτεί τόσο έντονη, όσο προειδοποιούν οι μετεωρολόγοι.

  • Οι Υπηρεσίες του Δήμου, και ιδιαίτερα, τα κλιμάκια της Πολιτικής Προστασίας, είναι σε αυξημένη επιφυλακή. Το ίδιο και το νεοσύστατο Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας, που συντονίζει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Αλβανός.
  • Το Α’ ΚΑΠΗ Αλίμου (λεωφ. Καλαμακίου 72) θα είναι ανοικτό και θερμαινόμενο από το Σάββατο 4/2/2023 έως και την Τρίτη 7/2/2023, για τη φιλοξενία-προστασία πολιτών από το ψύχος. Αν υπάρξει ανάγκη, υπάρχει και δυνατότητα διανυκτέρευσης. Πληροφορίες στα τηλ.: 6944900690, 6983504244, 6945248982.
  • Παρακαλούμε να διαβάσουν όλοι οι πολίτες, μικροί και μεγάλοι, τις χρήσιμες οδηγίες για την αυτοπροστασία τους από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, στην ιστοσελίδα του Δήμου Αλίμου:

www.alimos.gov.gr/dimofili/politiki-prostasia/

  • Ο Δήμος Αλίμου είναι σε διαρκή επικοινωνία με την Περιφέρεια Αττικής και όλους τους συναρμόδιους φορείς και για κάθε ζήτημα θα υπάρξει, εφόσον χρειαστεί, νεότερη Ανακοίνωση-Ενημέρωση από τον Δήμο μας.
  • Ενημερώνουμε τους μαθητές και τους γονείς τους ότι τα σχολεία θα κλείσουν μόνο αν υπάρχει πολύ έντονη χιονόπτωση στην πόλη μας και αφού προηγηθεί συνεννόησή μας με τους όμορους Δήμους και την Περιφέρεια Αττικής. Σε αυτήν την περίπτωση θα υπάρξει σχετική Ανακοίνωση, αργά το βράδυ της Κυριακής.

Οι φωτογραφίες είναι από την περυσινή πρωτόγνωρη κακοκαιρία “Ελπίδα”, την οποία ο Δήμος Αλίμου είχε αντιμετωπίσει με μεγάλη ετοιμότητα, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.

About the author

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ