Δήμος, Παιδεία

Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΙΜΟΥ

Μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα, με τον λαμπρό Ανοιξιάτικο ήλιο συμπαραστάτη, εορτάστηκε στον Άλιμο η διπλή γιορτή της 25ης Μαρτίου, η ημέρα που ενώνονται το «Χαίρε Κεχαριτωμένη» με το «Χαίρε, ω χαίρε ελευθεριά», όπως ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης.

Οι επετειακές εκδηλώσεις εφέτος πραγματοποιήθηκαν στο Άνω Καλαμάκι. Η κατάθεση στεφάνων έγινε στο Ηρώο της πλατείας Καραϊσκάκη, ενώ η καθιερωμένη παρέλαση στην οδό Δωδεκανήσου.

Τον Πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησαν οι μαθήτριες του 4ου Λυκείου Αλίμου, Καλλιόπη Σταύρου και Μαρία Τάκου,

ενώ παραδοσιακούς χορούς από τη Θεσσαλία παρουσίασαν ο Χορευτικός Λαογραφικός Όμιλος «ΣΤΗΣΙΧΟΡΟΣ», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Οικισμού Εκτελωνιστών, ο Θουκυδίδειος Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου και τα ΚΑΠΗ.

Στους ρυθμούς των εμβατηρίων του ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΛΙΜΟΥ παρήλασαν οι Παιδικοί Σταθμοί, οι Αθλητικοί και Πολιτιστικοί σύλλογοι, καθώς και τα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια της πόλης μας.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν από τις μεγαλύτερες των τελευταίων ετών, ενώ παρέστησαν στις εκδηλώσεις και οι υποψήφιοι για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

About the author

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ