Δήμος, Εκδηλώσεις

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΑΛΙΜΙΩΤΙΣΣΑΣ ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ ΠΟΜΜΕΡ «ΠΟΣΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ;»

Τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, στις 7.30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αλίμου (Λεωφ. Ιωνίας 96) θα παρουσιαστεί το βιβλίο της Αλιμιώτισσας συγγραφέως Αντιγόνης Πόμμερ με τίτλο «Πόσες θερμίδες έχει το αίμα;».

Πρόκειται για μια παρωδία που με κωμική διάθεση αγγίζει, μέσα από τη δράση του ήρωα, διάφορα θέματα, όπως οι χειριστικοί γονείς, η φιλία, ο έρωτας, η διαφορετικότητα, αλλά και ο ρόλος των προτύπων στη ζωή μας.

Υπόθεση: Ο Ερνέστο είναι ένας νεαρός χοντρός βρικόλακας, παιδί μονογονεϊκής οικογένειας. Είναι ρομαντικός, ευαίσθητος, λάτρης της λογοτεχνίας και ονειρεύεται πως κάποια μέρα θα μπορέσει να ζήσει τον απόλυτο έρωτα, όπως οι ήρωες των βιβλίων που διαβάζει. Η μητέρα του, Βανέσα, θα γίνει ένα αξεπέραστο εμπόδιο στη ζωή του, όταν εκείνος θα ερωτευτεί την Σταυρούλα. Ο ίδιος πιστεύει πως αν καταφέρει να αδυνατίσει, θα μπορέσει από τη μία να κερδίσει την καρδιά της αγαπημένης του και από την άλλη να μοιάσει στο πρότυπό του, τον αριστοκρατικό και λιπόσαρκο Κρίστοφερ Λι. Στο μυαλό του είναι απλό, αρκεί να βρει πόσες θερμίδες έχει το αίμα.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

About the author

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ