Δήμος, Υγεία-Πρόνοια

ΡΕΚΟΡ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Μεγάλη συγκίνηση και περηφάνεια για τους Αλιμιώτες, που κατάφεραν να συγκεντρώσουν τη μεγαλύτερη βοήθεια στην Αττική για τους σεισμοπαθείς λαούς της Τουρκίας και της Συρίας!

Το ενδιαφέρον και οι προσφορές των πολιτών αλλά και ο αγώνας που έκαναν καθημερινά οι εθελοντές και οι υπάλληλοι του Δήμου, ήταν άνευ προηγούμενου!

Το αποτέλεσμα: 6 φορτηγά με βοήθεια για τους πληγέντες από τον Άλιμο, την ώρα που ο μέσος όρος της συγκεντρωθείσας βοήθειας ήταν 3 φορτηγά ανά Δήμο.

Ένα τεράστιο «ευχαριστώ» της Δημοτικής αρχής σε όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτήν την τεράστια προσπάθεια, που όλοι εύχονται να μη χρειαστεί να επαναληφθεί. Αν χρειαστεί όμως, όλοι παραμένουν σε διαρκή ετοιμότητα, Δήμος, εθελοντές και κάτοικοι, γεμάτοι αλληλεγγύη, ανθρωπιά κι ελπίδα.

Ένα ξεχωριστό “ευχαριστώ”:

– στους μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς της «Γενναδείου Σχολής», που κατάφεραν μόνοι τους να συγκεντρώσουν ένα ολόκληρο φορτηγό βοήθειας

– στα στελέχη της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής, για τη δική τους συμμετοχή στο εγχείρημα.

Αν μπορεί κανείς να πει ότι ξεπήδησε και κάτι «καλό» μέσα από τα συντρίμμια των σεισμών, αυτό είναι σίγουρα η ελπίδα από τα τεράστια αποθέματα ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και καλοσύνης, που αποδεικνύεται ότι έχουν μέσα τους οι άνθρωποι.

About the author

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ