Δήμος

ΣΥΔΝΑ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΕΡΓΩΝ

Παράταση έως τις 3 Μαΐου δόθηκε για την υποβολή αιτήσεων   Δ΄ κύκλου επιλογής ωφελουμένων για το Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Συμβουλευτικής Κατάρτισης και Πιστοποίησης Ανέργων με επίδομα έως 1850,00 €.

Άνεργοι και ταυτόχρονα κάτοικοι των Δήμων Αλίμου, Καλλιθέας και Παλαιού Φαλήρου

μπορούν να υποβάλουν την αίτηση συμμετοχής τους  στο Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Συμβουλευτικής Κατάρτισης και Πιστοποίησης Ανέργων.

Στην ιστοσελίδα του έργου  https://sydna.apopsi.gr/ έχει ανακοινωθεί η παράταση για την υποβολή αιτήσεων της Πρόσκλησης ωφελουμένων Δ΄ κύκλου. Ισχύει το κείμενο της Πρόσκλησης ωφελουμένων Δ΄ κύκλου για τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα, με τη μόνη διαφορά ως προς την λήξη υποβολής αιτήσεων.

Δεδομένου ότι στον Α΄, Β΄ και Γ΄ κύκλο της «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ»: α) επιλέχθηκαν 750 υποψήφιοι ως επιτυχόντες και 113 επιλαχόντες  κατά τη διαδικασία επιλογής ωφελούμενων και β) από το πρόγραμμα αποχώρησαν 200[1] ωφελούμενοι από τους επιτυχόντες των προηγούμενων κύκλων, ενεργοποιείται ο Δ΄ κύκλος της πρόσκλησης ωφελούμενων, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος του έργου, ήτοι 750 ωφελούμενοι.

Στο πλαίσιο των νέων αιτήσεων δίνεται η δυνατότητα στους απορριφθέντες από προηγούμενους κύκλους να διορθώσουν και να επανυποβάλουν την αίτησή τους.

 

Πρόσκληση ωφελουμένων Δ΄ κύκλου 

Έναρξης Υποβολής Αιτήσεων και Δικαιολογητικών:
21-03-2023 και ώρα 00:00:01

Νέα Λήξη υποβολής Αιτήσεων και Δικαιολογητικών:

03-05-2023 και ώρα 23:59:00

Τα  αντικείμενα κατάρτισης από τα οποία θα μπορούν να επιλέξουν οι υποψήφιοι είναι:

  • Υπάλληλος διοικητικής υποστήριξης (γραφείου)
  • Στέλεχος διαχείρισης αποθήκης
  • Πωλητής λιανικής
  • Ειδικός συστημάτων ηλεκτρονικής προώθησης εταιρικής παρουσίας–social media marketing
  • Ειδικός συστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου (E-Commerce)
  • Ειδικός σχεδιασμού ιστοσελίδων & εφαρμογών
  • Υπάλληλος υποδοχής/ εξυπηρέτησης και Εξειδίκευση στην Εξυπηρέτηση πελατών και ανάδειξη τουριστικής εμπειρίας (Guest Experience Expert in Tourism)
  • Σερβιτόρος
  • Υπάλληλος τουριστικού γραφείου
  • Στέλεχος εστίασης – Στέλεχος διοίκησης μονάδων εστίασης

Για διευκρινίσεις σχετικά με την υποβολή αιτήσεων και τεχνικά ζητήματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν  να αποστείλουν email στο  sydna@apopsi.gr με αναφορά στο ονοματεπώνυμό τους ή/και τον ΚΑΥΑΣ της αίτησής τους. 

Επίσης μπορούν να απευθύνονται  στο 210 4629300

Εσωτ. 290 Γιαννακοπούλου Μελπομένη και

Εσωτ. 265 κα Γενιτζέ Χαρούλα

(ώρες 09:00 -17:00).

[1]Έως τις 14/03/2023.

About the author

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ