Δήμος

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΣΚΟΡΤΣΗ

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΣΚΟΡΤΣΗ

Βαθύτατη λύπη και στενοχώρια προκάλεσε σε όλους μας η απώλεια του Μάριου Σκορτσή, εξαιρετικού ανθρώπου, επιστήμονα και αιρετού στον Άλιμο.

Για πάρα πολλά χρόνια προσέφερε στην πόλη μας με μεγάλη σοβαρότητα, αγάπη για τον τόπο μας και υποδειγματικό ήθος. Η ευπρέπειά του, η συγκρότησή του, η ποιότητα του χαρακτήρα του και η συνέπειά του υπήρξαν παραδειγματικά για τους υπόλοιπους αιρετούς, αλλά και για όλους τους πολίτες του Αλίμου.

Εκφράζουμε τα πιό θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του, μαζί με την ευγνωμοσύνη όλων μας για την σημαντική προσφορά του στον τόπο μας. Θα τον θυμόμαστε πάντοτε με βαθειά εκτίμηση για το έργο του, αλλά και για το υποδειγματικό ήθος που αφήνει ως παρακαταθήκη στον δημόσιο βίο της πόλης μας.

 

Ανδρέας Κονδύλης

Δήμαρχος Αλίμου 

Ένας σπουδαίος άνθρωπος και φίλος δεν είναι πια μαζί μας. Με θλίψη ενημερώθηκα για την απώλεια του Μάριου Σκορτσή. Είχα τη χαρά και την τιμή στην θητεία μου ως Δήμαρχος Αλίμου να συνεργαστώ στενά μαζί του, καθώς διετέλεσε Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής που οργάνωσε το Γ´ Διεθνές Συμπόσιο για τον Θουκυδίδη.    

Όλοι μας, συνάδελφοι και φίλοι, θα θυμούνται για πάντα τον άριστο επιστήμονα, τον ηθικό και ανιδιοτελή εργάτη που είχε στην καρδιά και στο μυαλό του τον Άλιμο. Το έργο του ως πολιτικός μηχανικός στην πόλη μας υπήρξε τεράστιο, αλλά αυτό που θα ξεχωρίζει για πάντα είναι η εκκλησία μας, η Μεταμόρφωση του Σωτήρος. 

Το κενό που αφήνει είναι τεράστιο και δυσαναπλήρωτο.

Εγώ και η οικογένειά μου εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας στους οικείους του.

 

Κωνσταντίνος Μαντζουράνης

π. Δήμαρχος Αλίμου, Ιατρός

Δυστυχώς όλος ο Άλιμος θρηνεί μία μεγάλη απώλεια, αφού ο Μάριος Σκορτσής δεν είναι πια κοντά μας. Είναι μία είδηση που με στεναχώρησε ιδιαίτερα, γιατί ο Μάριος Σκορτσής ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Αγάπησε με πάθος τον Άλιμο και τον υπηρέτησε πιστά είτε από την επαγγελματική του δραστηριότητα ως πολιτικός μηχανικός, είτε ως επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος. Η εκκλησία, η Μεταμόρφωση του Σωτήρος, ήταν ένα δικό του έργο, που έμελλε να είναι ορόσημο για την πόλη μας και θα θυμίζει για πάντα την ανιδιοτελή προσφορά του.     

Είμαστε υπερήφανοι που είχαμε την ευκαιρία να τον γνωρίσουμε, να συνεργαστούμε και αγωνιστούμε μαζί του για έναν καλύτερο Άλιμο. 

Η ώρα αυτή είναι δύσκολη και η σκέψη μου βρίσκεται στους οικείους του, στους οποίους εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια.

Καλό ταξίδι φίλε Μάριε.

 

Αργύρης Αργυρίου

π. Δήμαρχος Αλίμου

About the author

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ