Εκδηλώσεις, Παιδεία, Υγεία-Πρόνοια

ΣΧΟΛΕΣ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ – ΜΙΑ «ΣΧΟΛΗ» ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Ο Δήμος Αλίμου παίρνει μία σημαντική πρωτοβουλία, με στόχο την πρόληψη της βίας, του bullying και της παραβατικότητας στις νεαρές ηλικίες: Δημιουργεί για κάθε σχολική μονάδα της πόλης μία ξεχωριστή Σχολή Γονέων.

Καταξιωμένοι επιστήμονες ενημερώνουν όλους τους γονείς και συζητούν μαζί τους, ώστε με τη συνεργασία όλων να αναπτυχθεί μία νέα γενιά με λιγότερη βία και μια κοινωνία πιο ειρηνική. Σχολεία χωρίς bullying, μαθητές που δεν θα κάνουν bullying, αλλά και που δεν θα σιωπούν σε τέτοια φαινόμενα.

Ο Δήμος Αλίμου απευθύνει θερμή παράκληση προς όλους τους γονείς να αξιοποιήσουν αυτήν την ευκαιρία και να παρακολουθήσουν τις άκρως ενδιαφέρουσες, επίκαιρες και χρησιμότατες διαλέξεις – ενημερώσεις.

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όλους, αιρετούς και ειδικούς επιστήμονες, που εργάστηκαν και εργάζονται για τη μεγαλύτερη συντονισμένη δράση ενημέρωσης και πρόληψης που έχει γίνει ποτέ στην πόλη του Αλίμου. Επίσης, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων και τους Συλλόγους Γονέων για τη συνεργασία τους.

Ακολουθεί το πρόγραμμα για κάθε Σχολείο, μέχρι τη λήξη της τρέχουσας σχολικής χρονιάς. Το πρόγραμμα για τη νέα σχολική χρονιά (2024-2025) θα ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο.

About the author

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ