Δήμος

ΤΡΙΑ ΠΡΩΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΡΟΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΙΜΟ

Το Grand Prix καλύτερης ταινίας, το βραβείο καλύτερου σκηνοθέτη και το βραβείο καλύτερου τουριστικού προορισμού κέρδισε την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στο Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών της Κροατίας το φιλμ Alimos, Greek Riviera’s Blue Diamond («Άλιμος, το γαλάζιο διαμάντι της ελληνικής Ριβιέρας») του Νίκου Μαστοράκη.

Ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης δήλωσε «Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος τόσο για το βραβείο καλύτερου τουριστικού προορισμού που απέσπασε ο Αλιμος, όσο και για τις λοιπές εξέχουσες διακρίσεις της ταινίας.  Το Grand Prix της Κροατίας είναι ιδιαίτερα τιμητικό για τον Άλιμο και τη Δημοτική μας αρχή αλλά και για την ίδια τη χώρα, αφού τέτοιες διακρίσεις προσθέτουν στη γενική όμορφη εικόνα της, ακόμη και στους δύσκολους αυτούς καιρούς. Θερμά συγχαρητήρια και πολλά πολλά ευχαριστώ στους δημιουργούς, που με ένα low budget κατάφεραν με ευρηματικό τρόπο να προβάλουν την πόλη μας, όπως της αξίζει». 

To φιλμ «Άλιμος, το Γαλάζιο Διαμάντι της Ελληνικής Ριβιέρας» με ελληνικούς υπότιτλους, από σήμερα μπορούν να το δουν όλοι σε high definition, κάνοντας απλώς κλικ στα links:

https://youtu.be/oBVz3gWb0Yk

https://vimeo.com/462278793

About the author

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ