Αθλητισμός-Πολιτισμός, Δήμος, Εκδηλώσεις

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ

Κυριακή 10 Απριλίου 2022 (10:00 π.μ. – 13:00)

Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου

 Την Κυριακή 10 Απριλίου 2022 στο Κολυμβητήριο Αλίμου διοργανώνεται το 3ο Φεστιβάλ Κολύμβησης Αποστάσεων.

Το Φεστιβάλ τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Αλίμου, ενώ η Τεχνική κάλυψη του Αγώνα είναι χορηγία τoυ Triathlon Lab.

Το Φεστιβάλ Κολύμβησης περιλαμβάνει :

  • Αγώνες Κολύμβησης 1000 & 2000 μέτρων
  • Αγώνες 400 μέτρων με σανίδα και κομμένο πέδιλο
  • Περπάτημα ή τρέξιμο ενός μιλίου

Το Φεστιβάλ είναι αποκλειστικά κοινωνικού χαρακτήρα και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αλίμου.

Διαδικασία Συμμετοχής

Ο κάθε αθλητής, για να συμμετάσχει στον Αγώνα, πρέπει να ακολουθήσει τα παρακάτω βήματα:

  1. Να συμπληρώσει την αίτηση συμμετοχής και να υπογράψει τη σχετική υπεύθυνη δήλωση. Αιτήσεις εγγραφής παρέχονται στο Κολυμβητήριο, αλλά μπορεί και να αποσταλούν ηλεκτρονικά στον ενδιαφερόμενο.
  2. Να εξασφαλίσει ιατρική βεβαίωση (τελευταίου 12μηνου) από καρδιολόγο ή γενικό ιατρό αλλά και πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό αρνητικού μοριακού ή Rapid test για την Covid-19.
  3. Να καταθέσει 10 ευρώ στον εξής λογαριασμό : TPAΠEZA ΠEIPAIΩΣ GR97 0172 0280 0050 2808 3528 834                                                            ΔIKAIOYXOΣ: AΓPOTPOΦH ΠPOIONTA MEΣOΓEIAKHΣ ΓHΣ IKE. Στο καταθετήριο πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο τού καταθέτη και ως αιτιολογία κατάθεσης «Φεστιβάλ Κολύμβησης».
  4. Να προσκομίσει τα παραπάνω έγγραφα (αίτηση συμμετοχής/ υπεύθυνη δήλωση, καταθετήριο, Κάρτα Υγείας Αθλητή/ Ιατρική Βεβαίωση) στο Κολυμβητήριο ή να τα αποστείλει ηλεκτρονικά στο swimmingpoolalimos@gmail.com

Σημείωση : Καθώς το Κοινωνικό Παντοπωλείο δεν δέχεται χρήματα, το αντίτιμο συμμετοχής του κάθε αθλητή/τριας θα πηγαίνει στον λογαριασμό εγκεκριμένου από το Κοινωνικό Παντοπωλείο προμηθευτή φρέσκων προϊόντων, ο οποίος μετά το πέρας της εκδήλωσης θα παράσχει προϊόντα ίσης αξίας με το συγκεντρωθέν ποσό, σύμφωνα με τις υποδείξεις του Δήμου. Για τις καταθέσεις θα κόβονται αποδείξεις από τον προμηθευτή του Κοινωνικού Παντοπωλείου, οι οποίες θα μοιραστούν στους αθλητές την ημέρα του αγώνα.

Τεχνικές προδιαγραφές αγώνα

Οι αγώνες των 1000 και 2000 μέτρων θα διεξαχθούν σε σειρές ανάλογα με το κολυμβητικό επίπεδο (αναμενόμενες επιδόσεις) με 3-4 άτομα ανά διαδρομή και με το drafting να επιτρέπεται, όπως και στο open Water (Αριστερόστροφη κυκλική πορεία). Η εκκίνηση θα γίνει μέσα από το νερό.

Το περπάτημα ή τρέξιμο ενός μιλίου θα ξεκινήσει από το Κολυμβητήριο, όπου και θα καταλήξει.

Βραβεύσεις

Όλοι όσοι τερματίσουν θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα.

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Πληροφορίες

Για Θέματα Εγγραφών παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Κολυμβητήριο Αλίμου : Τηλ. 210 98 13 192 & Email : swimmingpoolalimos@gmail.com

Για Τεχνικά Ζητήματα και συμμετοχή στις δωρεάν εργομετρικές μετρήσεις παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Triathlon Lab :                                Κινητό: 6937170260 & Email : info@triathlonlab.gr & smartsportcoach@hotmail.com

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

About the author

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ