“ΔΗΜΑΡΧΟΣ – ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΑΛΙΜΟ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ”

Αλβανός Νικόλαος

Γεννήθηκα στην Αθήνα. Αποφοίτησα από τη Σχολή Τεχνικών της Πολεμικής Αεροπορίας, ως Μηχανικός Τηλεπικοινωνιών. Μετεκπαιδεύτηκα στη Γαλλία στα συστήματα αυτομάτου ελέγχου Αεροσκαφών. Υπηρέτησα σε διάφορες μονάδες και επιτελικές θέσεις στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Το 2013 αποστρατεύτηκα σαν Ανώτερος Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας. Είμαι παντρεμένος με την Ελένη Βλαμοπούλου, καθηγήτρια φιλολογίας και έχω δύο παιδιά, τον Δημήτρη που είναι Χειρουργός Οδοντίατρος απόφοιτος του Ε.Κ.Π.Α και τον Θοδωρή που είναι φοιτητής του Πανεπιστημίου Δ. Αττικής στο τμήμα Φυσικοθεραπείας.

Αγαπητοί φίλοι και φίλες

Από την πρώτη στιγμή δημιουργίας της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Αγαπώ τον Άλιμο, εντάχτηκα σε αυτήν, πιστεύοντας βαθιά ότι μπορώ να προσφέρω στο όραμα του Ανδρέα Κονδύλη για μια πόλη όμορφη, καθαρή, φιλική στον δημότη, σύγχρονη και λειτουργική. Να προσφέρω στην πόλη που αγαπώ. Από διάφορες θέσεις ευθύνης, που ο Δήμαρχος  μου εμπιστεύτηκε, εργάστηκα με πάθος, μεθοδικότητα, συλλογικότητα και συνέπεια. Του είμαι ευγνώμων για τα όνειρα που μπόρεσα να κάνω και που δεν είχαν όρια.

Με τη δική σας εντολή συνεχίζω να αγωνίζομαι για την  πόλη μας.

Είμαι βέβαιος ότι ο Άλιμος, με Δήμαρχο τον κ. Ανδρέα Κονδύλη, θα πάει ακόμα πιο ψηλά, πιο δυναμικά, πιο δημιουργικά. Η διαρκής και εργώδης προσπάθεια όλων μας, πολλαπλασιάζει τη δύναμη και την αποτελεσματικότητά μας.

Μέσα από μια δύσκολη αλλά επιτυχημένη πορεία, απολαμβάνουμε ένα ιδιαίτερα σημαντικό αποτέλεσμα. Τα πεπραγμένα των τελευταίων ετών αποτελούν παρακαταθήκη και εγγύηση για όσα θα ακολουθήσουν.

Συνεχίζουμε με αίσθημα ευθύνης και αυτογνωσίας, με προσήλωση στους στόχους μας, με προσφορά αλλά και όραμα για το αύριο της πόλης μας.

Νίκος Αλβανός

Αντιδήμαρχος

Οικονομικών Υπηρεσιών & Θεμάτων Αθλητισμού

About the author

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ