Δήμος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ “ΚΑΡΤΑ ΔΗΜΟΤΗ” 2020-2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ “ΚΑΡΤΑ ΔΗΜΟΤΗ” 2020-2023

(δωρεάν είσοδος στην οργανωμένη Ακτή)

 

Ο Δήμος Αλίμου ανακοινώνει ότι από την 1η Ιουλίου ξεκινάει η παράδοση των νέων «Καρτών Δημότη» για τη ΔΩΡΕΑΝ είσοδο στην οργανωμένη Ακτή Αλίμου («Ακτή του Ήλιου»).

Η διαδικασία φέτος είναι ιδιαίτερα απλοποιημένη, καθώς οι νέες Κάρτες έχουν ήδη εκδοθεί για όλους τους κατόχους παλαιών καρτών.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ «ΚΑΡΤΑΣ ΔΗΜΟΤΗ ΑΛΙΜΟΥ» ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2020-2023:

– Οι νέες Κάρτες Δημότη διανέμονται από ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Cine Alimos, από την Τετάρτη 1 Ιουλίου τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή) και ώρες 9 πρωί έως 5 το απόγευμα.

– Οι νέες Κάρτες έχουν ήδη εκδοθεί από τον Δήμο αυτομάτως και το μόνο που χρειάζεται είναι η συμπλήρωση Υπεύθυνης Δήλωσης παραλαβής της νέας κάρτας (επισυνάπτεται παρακάτω) και η παράδοση της παλιάς κάρτας.

– Σημειώνεται ότι η νέα Κάρτα θα είναι νέας ψηφιακής τεχνολογίας (RFID) και εφεξής θα “επαναφορτίζεται” κάθε 4 έτη, χωρίς να χρειάζεται αντικατάσταση.

 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ:

– Ως μέτρο πρόληψης κατά της διάδοσης του κορωνοϊού επιλέξαμε φέτος οι Κάρτες να διανέμονται στον ανοικτό χώρο του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου Cine Alimos στην παραλία Αλίμου.

Η ισχύς των παλαιών Καρτών (2015-2019), που σήμερα έχουν οι δημότες στην κατοχή τους, ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ μέχρι 10 Αυγούστου 2020 και θα μπαίνουμε με αυτήν στην Ακτή, προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν συνωστισμός κατά την παραλαβή της νέας κάρτας.

– Για κάθε περαιτέρω πληροφορία, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Δήμου Αλίμου (www.alimos.gr) ή καλέστε στα τηλέφωνα 210 9850311 και 210 9850313.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΙΜΟΥ

 

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΚΑΡΤΑΣ 2020

About the author

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ