“ΔΗΜΑΡΧΟΣ – ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΑΛΙΜΟ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ”

Αραπάκη Μαρία

Το 2014 με Δήμαρχο τον Ανδρέα Κονδύλη και το συνδυασμό «Αγαπώ τον Άλιμο» εκλέχθηκα πρώτη φορά σε ηλικία 25 ετών Δημοτική Σύμβουλος χάρη στην εμπιστοσύνη που μου δείξατε με τη ψήφο σας!

Μέχρι σήμερα, 2019, με τη βοήθεια και την εμπιστοσύνη του Δημάρχου Ανδρέα Κονδύλη έχω διατελέσει σε καίριες θέσεις με κυριότερο χαρακτήρα τα παιδιά, τα οικονομικά και τα ευρωπαϊκά προγράμματα.

Ενδεικτικά σας αναφέρω:

– Προέδρος ΝΠΔΔ Σχολικής Επιτροπής Α/βαθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλίμου (20142017 & 2018-2019)
– Αντιπρόεδρος ΝΠΔΔ Σχολικής Επιτροπής Α/βαθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλίμου (2017-2018)
– Αντιδήμαρχος  Οικονομικών (2017 – 2018)
– Πρόεδρος & Αν. Προέδρος Ευρωπαϊκού Προγράμματος SmartCare
– Αν. Προέδρος Ευρωπαϊκού Προγράμματος  CERtus
– Προέδρος επιτροπής Α/βαθμιου Συμβούλιο επιθεώρησης Θέατρων, Κινηματογράφων και παρεμφερών Επιχειρήσεων.
– Προέδρος Επιτροπής Ελέγχου Παιδότοπων
– Μέλος: στην Οικονομική Επιτροπή, στο ΝΠΔΔ Παιδικοί Σταθμοί Αλίμου, στην Επιτροπή Διενέργειας Δημοπρασιών για την εκποίηση ή εκμίσθωση πραγμάτων του Δήμου, στην Επιτροπή Ποιότητα Ζωής, στην Επιτροπή παραλαβής έργου κατασκευή – ανακατασκευής οδών και πεζοδρομίων & τέλος στην Επιτροπή Εκκαθάρισης Αχρήστου μηχανογραφικού υλικού.

Έχω γεννηθεί και έχω μεγαλώσει στον Άλιμο, καθώς η οικογένεια μου κατοικεί στον Άλιμο από το 1936.

Είμαι 30 ετών, έχω αποφοιτήσει από το Θουκυδίδειο Λύκειο και έχω σπουδάσει Διοίκηση Συστημάτων Εφοδιασμού (Logistic).

Παντρεμένη με ένα παιδί και περιμένοντας δεύτερο, πλουσιότερη σε γνώση και εμπειρία και με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο με βρίσκετε ξανά υποψήφια με τον Δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη και τον Συνδυασμό «Αγαπώ Τον Άλιμο».

Γιατί όπως αποδείξαμε Αγαπάμε τον Άλιμο, τα παιδιά, τη μόρφωση, την ανάπτυξη, την πρωτοπορία, τις τέχνες , τον πολιτισμό, το περιβάλλον, τη νοικοκυροσύνη στα οικονομικά του Δήμου μας!

Τα παιδιά είναι η ελπίδα και το μέλλον μας.

Κοινό μας όραμα με τον Δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη πρωτίστως είναι η ασφάλεια τους και στη συνέχεια η καλλιέργεια του πνεύματος τους, η ευαισθητοποίησή τους σε θέματα περιβαλλοντικά και η αγάπη τους για μάθηση.

Γι’ αυτό το λόγο ρίξαμε βαρύτητα στα σχολεία μας και σε ότι αφορά τα παιδιά.

Αρχικά τα καταστήσαμε απολύτως ασφαλή και στη συνέχεια εισαγάγαμε περιβαλλοντικές δράσεις, τα ομορφύναμε ώστε να είναι ελκυστικά στους μικρούς μας πρωταγωνιστές και τα εξελίξαμε τεχνολογικά.

Η προσπάθεια μας ακόμη δεν έχει τελειώσει…όπως αναπτύσσονται τα παιδιά έτσι αναπτύσσονται και οι ανάγκες τους.

Γι’ αυτό το λόγο είμαστε πάντα παρόντες, ώστε να σταθούμε αρωγοί σε κάθε νέα πρόκληση και να εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό μέλλον στο «μέλλον» μας!

About the author

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ