Δήμος

127 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

Από την Τετάρτη 22 έως και την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022, αντιπροσωπεία 127 προσωπικοτήτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (πρόεδροι και υπουργοί τοπικών κυβερνήσεων, δήμαρχοι και περιφερειάρχες) θα βρίσκονται στον Άλιμο, για να συζητήσουν ένα μεγάλο και κρίσιμο θέμα: Το Μεταναστευτικό.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Δημάρχου Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη για τη διεξαγωγή στη χώρα μας της συνεδρίασης της Επιτροπής για την Ιθαγένεια, τη Διακυβέρνηση, τις Θεσμικές και Εξωτερικές Υποθέσεις (CIVEX) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών. Ο Δήμαρχος Αλίμου, ως γνωστόν, εκπροσωπεί ως τακτικό της μέλος, μαζί με τα υπόλοιπα 11 μέλη της Ελληνικής Αντιπροσωπείας, για την περίοδο 2020-2025, τις θέσεις και απόψεις των αυτοδιοικητικών φορέων της Ελλάδας, προκειμένου να συμβάλει και η χώρα μας στην επίλυση κρίσιμων ζητημάτων που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες.

Δείτε τη νέα ενότητα της ιστοσελίδας του Δήμου Αλίμου, που είναι αφιερωμένη στη συνεδρίαση της Επιτροπής των Περιφερειών της Ε.Ε. στον Άλιμο, την Πέμπτη 23 και την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 και γνωρίστε τους Δημάρχους και Περιφερειάρχες της Ευρώπης που συμμετέχουν στο: https://www.alimos.gov.gr/alimos-civex/

About the author

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ