1

«ΘΕΛΩ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ»


Συνεργασία Δήμου Αλίμου και εταιρείας «Διανομή Αερίου Αττικής» για την επέκταση του Δικτύου φυσικού αερίου

 

Θέλετε να έρθει το δίκτυο φυσικού αερίου στη γειτονιά σας, για να συνδεθείτε με αυτό;

Ο Δήμος Αλίμου, σε συνεργασία με την ελληνική εταιρεία ενέργειας «Διανομή Αερίου Αττικής», έχει αναλάβει να συγκεντρώσει αιτήματα κατοίκων του Αλίμου, που επιθυμούν να επεκταθεί το Δίκτυο του Φυσικού Αερίου στην γειτονιά τους, ώστε να συνδεθούν με το φυσικό αέριο.

Τα αιτήματα αυτά ο Δήμος Αλίμου θα τα προωθεί οργανωμένα στην εταιρεία «Διανομή Αερίου Αττικής». Εφόσον υπάρξει ικανοποιητικός αριθμός αιτήσεων που δικαιολογούν την επέκταση του Δικτύου, η εταιρεία «Διανομή Αερίου Αττικής» θα προχωρήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα στην εκτέλεση τεχνικού έργου για την επέκταση του Δικτύου στην γειτονιά/οδό της πόλης μας, όπου έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον για εγκατάσταση.

Παρακαλούμε, συμπληρώστε την κάτωθι ηλεκτρονική φόρμα ΜΟΝΟ ΕΦΟΣΟΝ προτίθεσθε να συνδεθείτε με το δίκτυο του φυσικού αερίου, ώστε να καταγραφεί το αίτημά σας στον σχεδιασμό επεκτάσεων του Δικτύου «Διανομή Αερίου Αττικής».

Φυσικο Αέριο 2

"*" indicates required fields

Ενεργείται ατομικά ή ως διαχειριστής;*
Υπάρχει απόφαση Γενικής Συνέλευσης για την υποβολή ενδιαφέροντος;*

Στοιχεία Κτηρίου

Ενδιαφέρομαι για σύνδεση σε:*

Όροι Φόρμας Συμπλήρωσης

Συμφωνώ στην επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων όπως αυτά αναγράφονται στη φόρμα από τον Δήμο Αλίμου με σκοπό την συλλογή, αποθήκευση και αποστολή αυτών στην ΕΔΑ Αττικής για την εκδήλωση ενδιαφέροντος σύνδεσης φυσικού αερίου.

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων της ΕΔΑ Αττικής.