Αθλητισμός-Πολιτισμός, Δήμος, Εκδηλώσεις

FILM FESTIVAL ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ

Το Greece International Film Festival ανοίγει με την υποστήριξη του Δήμου Αλίμου για τρίτη φορά τις πόρτες του στο κοινό για να παρουσιάσει ταινίες της εγχώριας και παγκόσμιας παραγωγής.

Το φεστιβάλ θα λάβει χώρα στις 27 και 28 Ιανουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο Αλίμου “Κάρολος Κουν” (Υψηλάντου & Θησείου, Άλιμος) και θα φιλοξενήσει ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους από όλον τον κόσμο. Στο φεστιβάλ θα προβληθούν ταινίες μυθοπλασίας, ντοκιμαντέρ, animation και βίντεο κλιπ Ελλήνων και ξένων σκηνοθετών.

Σημαντικός αριθμός ταινιών θα κάνει την παγκόσμια και ευρωπαϊκή πρεμιέρα του στη χώρα μας.

Το Greece International Film Festival φιλοδοξεί να λειτουργήσει ως δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ όλων των καλλιτεχνών, των σκηνοθετών, των σεναριογράφων και των παραγωγών της διεθνούς και εγχώριας κινηματογραφικής βιομηχανίας.

Μια ξεχωριστή θέση στις δράσεις του Greece International Film Festival καταλαμβάνει το Διαγωνιστικό Τμήμα Ταινιών, Σεναρίων και Φωτογραφιών το οποίο υποστηρίζει τα νέα καλλιτεχνήματα, ώστε να βρουν τον δρόμο τους και να συναντήσουν το κοινό τους.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 17:30 και θα έχουν διάρκεια μέχρι τις 23:30 και τις δύο ημέρες. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη στο κοινό.

Ο χώρος είναι προσβάσιμος σε άτομα με αναπηρία και ανοιχτός σε όλες τις κοινωνικές ομάδες.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ στο https://youtu.be/JQ6X9N6b-DU

Δείτε το πρόγραμμα του Σαββάτου στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ (27.1)

Δείτε το πρόγραμμα της Κυριακής στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ (28.1)

www.giffestival.net

https://www.facebook.com/GIFFestival

https://www.instagram.com/gif.festival

About the author

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ