Αθλητισμός-Πολιτισμός, Δήμος, Εκδηλώσεις

FILM FESTIVAL ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ

Το Greece International Film Festival (Open Air) ανοίγει για δεύτερη φορά τις πόρτες του στο κοινό για να παρουσιάσει ταινίες της εγχώριας και παγκόσμιας παραγωγής.

Το φεστιβάλ θα λάβει χώρα στις 3 και 4 Οκτωβρίου στον θερινό κινηματογράφο «Cine Άλιμος» και θα φιλοξενήσει ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους από όλον τον κόσμο. Στο φεστιβάλ θα προβληθούν ταινίες μυθοπλασίας, ντοκιμαντέρ, animation και βίντεο κλιπ Ελλήνων και ξένων σκηνοθετών.

Σημαντικός αριθμός ταινιών θα κάνει την παγκόσμια και ευρωπαϊκή πρεμιέρα του στη χώρα μας. Επίσης, στο φεστιβάλ θα μετάσχουν και κινηματογραφικά σενάρια.

Το Greece International Film Festival φιλοδοξεί να λειτουργήσει ως δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ όλων των καλλιτεχνών, των σκηνοθετών, των σεναριογράφων και των παραγωγών της διεθνούς και εγχώριας κινηματογραφικής βιομηχανίας.

Μια ξεχωριστή θέση στις δράσεις του Greece International Film Festival καταλαμβάνει το Διαγωνιστικό Τμήμα Ταινιών και Σεναρίων το οποίο υποστηρίζει τα νέα καλλιτεχνήματα ώστε να βρουν τον δρόμο τους και να συναντήσουν το κοινό τους.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 19:30 και θα έχουν διάρκεια μέχρι τις 24:00 και τις δύο ημέρες. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ο χώρος είναι προσβάσιμος σε άτομα με αναπηρία και ανοιχτός σε όλες τις κοινωνικές ομάδες.

Με την υποστήριξη του Δήμου Αλίμου.

https://www.alimos.gov.gr

https://youtu.be/DmfLKzKm7JU

www.giffestival.net

https://twitter.com/GreeceIFF

https://www.facebook.com/GIFFestival

https://www.instagram.com/gif.festival

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΑΙΝΙΩΝ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΑΙΝΙΩΝ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

About the author

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ