Γεώργιος Μακαριγάκης

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

E-mail: makarigakisgroup@gmail.com

Γεννήθηκα το 1969 και μεγάλωσα στη Νέα Σμύρνη. Από το 1985 είμαι κάτοικος Αλίμου και διατηρώ μεταφορική εταιρία 26 χρόνια. Είμαι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Για δεύτερη φορά συμμετέχω στις Δημοτικές Εκλογές στον Άλιμο. Παρότι δεν είχα εκλέγει Δημοτικός Σύμβουλος δραστηριοποιήθηκα στα κινήματα της πόλης μας.

Το ενδιαφέρον μου για τα κοινά έχει εστιασθεί στο Γονεϊκό κίνημα.

Το 2014 είχα εκλεγεί μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αλίμου. Για τα επόμενα 4 χρόνια διετέλεσα ως Γενικός Γραμματέας, Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος του Συλλόγου.

Μέσα από την συμμετοχή μου στα Διοικητικά Συμβούλια, θεωρώ τιμή μου, που επιλέχθηκα από τον δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη, να συμβάλλω με την καθημερινή μου παρουσία στη λήψη των αποφάσεων για αναβάθμιση των υποδομών για την καθημερινότητα των δημοτών.

Την τελευταία πενταετία ως μέλος της Δημοτικής Παράταξης «Αγαπώ τον Άλιμο» έχω εκλεγεί:

2017 – 2019: Μέλος του Δ.Σ. ΘΟΠΑΑ

2018 – 2019: Μέλος της σχολικής επιτροπής στο Δ.Σ. Πρωτοβάθμιας και Δ.Σ. Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Έχοντας την εμπειρία της τελευταίας πενταετίας αλλά και τη διάθεση να προσφέρω στην πόλη μας, θα ήταν τιμή μου να συνεχίσω το έργο αυτό με αγάπη και μεράκι για τον Άλιμο. Νοιάζομαι για τον δήμο μας και μπορώ να προσφέρω για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.