Λουκία Μελισσαράτου

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

Έδρα: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ – Αριστοτέλους 53, Τ.Κ. 17455 – Ισόγειο
Τηλέφωνο: 213-2008120
E-mail: l.melissaratou@alimos.gr

Γεννήθηκε το Δεκέμβρη του 1984 και έκτοτε ζει στον Άλιμο από του οποίου τα σχολεία αποφοίτησε. Το 2006 τελείωσε το Τμήμα Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στη Γλωσσολογία. Στην συνέχεια εξειδικεύτηκε στους τομείς της Επιμέλειας Κειμένων και της Μετάφρασης, αξιοποιώντας τις γνώσεις της στην αγγλική και γαλλική γλώσσα. Το 2013 απέκτησε δίπλωμα μεταπτυχιακού επιπέδου στον τομέα της διάγνωσης και αντιμετώπισης των Μαθησιακών Δυσκολιών στην εκπαίδευση.

Από το 2007 εργάζεται ως φιλόλογος-ειδική παιδαγωγός στην ιδιωτική εκπαίδευση και ως μεταφράστρια-επιμελήτρια κειμένων. Η φύση της δουλειάς της και ο χαρακτήρας της την κάνουν να ενδιαφέρεται όχι μόνο για τον τομέα της παιδείας, αλλά και του πολιτισμού γενικότερα, για αυτό και έχει υπάρξει μέλος πολιτιστικών ομάδων του Δήμου μας.

Παρακολουθεί ακόμη ενεργά τις εξελίξεις στον τομέα του αθλητισμού, και ειδικότερα στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης, με το οποίο ασχολείται επαγγελματικά ο αδελφός της, Πέτρος (2013: Εθνική Νέων Ανδρών), ο οποίος ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το άθλημα στην ΑΛΦΑ Αλίμου.