Δήμος

Oι AlimoDynamics κατέκτησαν τη δεύτερη θέση στους τελικούς του F1 in schools !

Ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης συγχαίρει τους AlimoDynamics για τη βράβευσή τους και τους εύχεται πάντα επιτυχίες και διακρίσεις.

Η ομάδα AlimoDynamics, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, συμμετείχε στους εθνικούς τελικούς του προγράμματος F1 in schools, του μεγαλύτερου stem διαγωνισμού παγκοσμίως. Μετά από επτά μήνες σκληρής δουλειάς ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αρχικά η ομάδα κατέλαβε το βραβείο καλύτερου δημοσίου σχολείου και στη συνέχεια ακολούθησαν τα βραβεία, καινοτόμου σκέψης, καλύτερης μηχανικής κατασκευής αυτοκινήτου, καλύτερης χρήσης εργαλείων social media και καλύτερων ενεργειών marketing. Τέλος, η ομάδα ανέβηκε στο βάθρο καταλαμβάνοντας στη γενική κατηγορία τη δεύτερη θέση, θέση που αυτόματα δίνει το δικαίωμα στην ομάδα να συμμετάσχει στους παγκόσμιους τελικούς του 2019 στο Abu Dhabi.

Τα παιδιά της ομάδας AlimoDynamics δεν παρέλειψαν  να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους σε όσους τους στήριξαν κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς τους:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Αλίμου κ. Ανδρέα Κονδύλη, ο οποίος πίστεψε στο όνειρό μας, πίστεψε σε εμάς και τις δυνατότητές μας. Καθοριστική η συμβολή του, καθώς μας έδωσε μέσα από την χορηγία του την ευκαιρία να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τους υπόλοιπους χορηγούς μας, τη Lamda development, τη σχεδιάστρια μόδας Eleria Cortes με έδρα τον Άλιμο, που σχεδίασε και μας χορήγησε τις ενδυμασίες μας, τον AZ engineering, τη lever, τη Comline αλλά και τον Σκλαβενίτη.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διευθύντρια του σχολείου μας Ρομποτή Σταμάτα αλλά και τον υπεύθυνο προγράμματος Καλογεράκο Πέτρο για τη βοήθεια και την αγάπη που μας έδωσαν αυτά τα δύο χρόνια.

Τέλος, ευχαριστούμε το Alimos Online, τον χορηγό επικοινωνίας μας, για τα άρθρα που δημοσιοποιεί σχετικά με την ομάδα μας δίνοντας στους κατοίκους του Αλίμου τη δυνατότητα να μάθουν τα κατορθώματα μερικών παιδιών του Αλίμου.

Σας ευχαριστούμε όλους !!!».

About the author

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ