Αγγελόπουλος Χρυσόστομος

 

Αγγελόπουλος Χρυσόστομος

Γεννήθηκε το 1962 στον Άλιμο και έχει καταγωγή από τη Μεσσηνία. Παρακολούθησε τις εγκύκλιες σπουδές του (Δημοτικό-Γυμνάσιο-Λύκειο) σε σχολεία του Δήμου μας.

Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία επί διετία στο στρατό ξηράς. Κατατάχτηκε στην Ελληνική Αστυνομία το 1985 ως Δόκιμος Αστυφύλακας. Υπηρέτησε σε μάχιμες υπηρεσίες ως Αστυφύλακας και ακολούθως ως Αρχιφύλακας. Υπηρέτησε επί διετία στο Αστυνομικό Τμήμα της πόλης μας.

Το 1996 αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας. Έκτοτε και μέχρι τη παραίτηση του το-2006- υπηρέτησε σε μάχιμες Υπηρεσίες στην Αθήνα και στην Επαρχία.

Παρακολούθησε σεμινάρια και εκπαιδεύτηκε σε θέματα αυτοπροστασίας, αντιτρομοκρατίας, οργανωμένου εγκλήματος (εμπορίας ανθρώπων), ηλεκτρονικού εγκλήματος, δικτυοπειρατίας, τηλεπικοικωνιακής απάτης, διαχείρισης κινδύνων, κρίσεων και ομηριών.

Συμμετείχε στην Ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

Διετέλεσε εκπαιδευτής της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος και των Ενόπλων Δυνάμεων σε θέματα αυτοάμυνας, αυτοπροστασίας και ολυμπιακής προετοιμασίας.

Του απονεμήθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ κατ΄ επανάληψη έπαινοι, εύφημη μνεία καθώς και ευαρέσκεια. Επίσης του απενεμήθη το μετάλλιο Αστυνομικής Αξίας από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, καθώς και τιμητικό δίπλωμα από τον Αρχηγό του Σώματος.

Σπουδές: Τ.Ε.Φ.Α.Α. (Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού)

Έχει δυο κόρες, την Ευγενία φοιτήτρια κτηνιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και την Ελευθερία-Δήμητρα μαθήτρια της Β’ Λυκείου.

About the author