Γκιόλιας Χρήστος

 

Γκιόλιας Ιωάννης

Ο Χρήστος Γκιόλιας γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λουτρό Αμφιλοχίας. Κατοικεί στον Άλιμο από το 1973. Είναι παντρεμένος με τη Χριστίνα Ανωγιάτη και πατέρας δύο κοριτσιών.

Εργάστηκε ως τεχνικός στη Mazda και από το 1980 έως το 2009 ως τεχνικός στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ) από όπου και συνταξιοδοτήθηκε.

Διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος του συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων στην ΕΑΒ και από το 2016 ιδρυτικό μέλος και Αντιπρόεδρος του συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Αλίμου «Κοσμάς ο Αιτωλός».

Επί σειρά ετών υπήρξε Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Ομίλου Καλαμακίου (ΠΟΚ) και εκλεγμένος μέλος στα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου και του 2ου Λυκείου Αλίμου.

Το 2010 έως και το 2013 ήταν μέλος του Δ.Σ. της Β2 Νομαρχιακής Οργάνωσης της Ν.Δ. – ΝΟΔΕ και το 2015 έως το 2018 Αντιπρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Αλίμου.

Στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019 εκλέχθηκε, για πρώτη φορά, Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Δημάρχου Αλίμου κ. Ανδρέα Κονδύλη «Αγαπώ τον Άλιμο».

About the author