“ΔΗΜΑΡΧΟΣ – ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΑΛΙΜΟ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ”

Βέργης Ιωάννης

Γεννήθηκα και ζω μόνιμα στον Άλιμο, με καταγωγή από τη Μεσσηνία. Είμαι παντρεμένος με την Αργυρώ Δασκαλάκη, Δασκάλα στο 2ο Δημ. Σχολείο Αλίμου, καταγόμενη από τα Χανιά Κρήτης και έχουμε δυο παιδιά. Είμαι Ανώτερος Αξιωματικός της ΕΛ-ΑΣ ε.α και Ιδρυτικό Μέλος και Γεν. Γραμματέας του Χορευτικού Λαογραφικού Ομίλου «Στησίχορος».

Την Δημοτική Περίοδο 2019- 2023 διετέλεσα ως εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αλίμου:{α}Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, {β} Πρόεδρος του ΚΕ.ΠΡ.Α.Γ.Ε.Α [ΚέντροΠρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας των Δήμων ΑΛΙΜΟΥ, ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ], {γ} Αντιπρόεδρος του ΘΟΠΑΑ [Θουκυδίδειος Οργανισμός Πολιτισμού & Αθλητισμού Αλίμου] και {δ} από το 2019 έως και 31-12-2023 Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για την Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Αλίμου.

Αγαπητοί συνδημότες, στηριζόμενος στην εκ νέου εμπιστοσύνη που μου δείξατε στις πρόσφατες εκλογές, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι και στην νέα Δημοτική Περίοδο 2024 – 2028, θα  παραμείνω  προσηλωμένος στον στόχο μου που δεν είναι άλλος από το να υπηρετήσω τον τόπο μας  πάντα στο πλευρό του άξιου Δημάρχου μας Ανδρέα Κονδύλη στον οποίο εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου για την τιμή και την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μένα που έχω την ευκαιρία να συνεχίζω να εργάζομαι υπό την καθοδήγησή του και να συνεισφέρω στην προώθηση των θεμάτων που απασχολούν την πόλη μας. Είμαι αποφασισμένος να εργαστώ με αφοσίωση και αποτελεσματικότητα προς το κοινό συμφέρον για την ευημερία των κατοίκων του Δήμου μας. Είμαι βέβαιος ότι με την δημοτική μας ομάδα θα ανταποκριθούμε στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πολιτών για να σηκώσουμε ψηλά τον Άλιμο, και να τον οδηγήσουμε στο μέλλον.

 

         Ιωάννης   Βέργης

        Αντιδήμαρχος

              Πολιτικής Προστασίας  κ  Δημοτικής Αστυνομίας

About the author

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ